Sunset Golftoernooi nu ook open voor vrienden van het Woold en gasten

Op zaterdag 23 juli 2022 organiseert de EVCO het Sunset Toernooi en kunt u weer culinair en sportief genieten op onze prachtige Vier Eijckenbaan. 

In de namiddag kunt u uw beste beentje voor zetten en dat zal de keuken van restaurant Volentieri ook doen. 

Na ontvangst in het clubhuis met de bijbehorende briefing wordt (afhankelijk van het aantal deelnemers) gestart met shotgun op de 1e en de 2e lus. De spelvorm is Texas Scramble, met handicap verrekening. Tijdens de ronde worden in de baan (bij het paviljoen bij hole 4 of op het terras van het clubhuis) een tussengerecht en een hoofdgerecht geserveerd. Tussen de gangen door worden steeds enkele holes gespeeld. Na afloop volgt in het clubhuis het nagerecht. Na invoering in Egolf4U en inlevering van alle scorekaarten bij de wedstrijdleiding volgt de prijsuitreiking. 

Inschrijving staat open voor leden van de Vier Eijckenbaan. Leden van de Gezandebaan, vrienden van het Woold en introducees kunnen deelnemen tegen een gereduceerde greenfee.

Inschrijven kan vanaf 26 juni tot en met vrijdag 23 juli 12.00 uur. Het maximumaantal deelnemers is 72, het minimum is 36 personen.

Programma:

15.00 tot 15.45 uur: aanmelden bij de wedstrijdleiding en er wordt een kop soep geserveerd.

15.45 uur: briefing.

16.00 uur: vertrek naar de holes.

16.30 uur: start d.m.v. shotgun.

Kosten: 

€ 2,50 inschrijfgeld, per PIN te voldoen.  De kosten voor het 4-gangen diner (incl. 2 consumpties) zijn € 42,50 (komt op de barbon).

Greenfee voor leden Gezandebaan: € 22,50.

Vrienden van het Woold: 2 credits p.p.

Greenfee introducees: € 25 p.p.

EVCO/JK