Zonovergoten Rabo Business Challenge

DSC 0071Een keer per jaar binden de leden van de Business Club (BC) samen met hun gasten de strijd aan met elkaar tijdens de Rabo Business Challenge. Er wordt in teams gespeeld op de Vier Eijkenbaan en de dag is een van de hoogtepunten in de drukke activiteitenkalender van de BC.

En ook voor deze editie waren de aanmeldingen weer niet van de lucht. Maar liefst 135 golf(st)ers startten middels een shotgun aan hun wedstrijd. De zond scheen uitbundig tijdens deze eerste ‘echte zomerdag’ van het jaar.

 De Rabo Business Challenge is vooral een hele gezellige wedstrijd. Waar het zoals gebruikelijk de deelnemers aan niets ontbreekt. Er was een uitgebreide baancatering met heerlijke vers bereide hapjes en drankjes. Ook nieuw was de live muziek op de baan tijdens de wedstrijd door John van der Heijden, die ook ‘s avonds tijdens het diner de muziek en het amusement voor zijn rekening kwam.

DSC 0073Kortom, een heerlijke wedstrijd, onder optimale condities voor iedereen die deelnam.

Na terugkomst in het clubhuis was er voor wie dat wilde de gelegenheid en tijd om zichzelf op te frissen. De groep werd nog enigszins uitgebreid en 145 gasten namen deel aan het diner. Tijdens dat diner werd ook de uitslag bekend gemaakt. Deze vindt u hier.

Het bleef nog lang gezellig. Wie wilde kon gebruikmaken van de taxi-service waarbij bestuurder en auto veilig thuis werden gebracht.

Als u nog eens terug wilt kijken dan vindt u HIER de foto’s die gemaakt zijn voor, tijdens en na de wedstrijd.