Zie de maan schijnt….

moonlight 001 360Woensdag stond de door onze EVCO georganiseerde Moonlight-golfavond op het programma. Geen sneeuw, geen koude windvlagen en temperaturen onder nul, nee, verre van dat, gewoon vrij normaal kil herfstweer maar wel met een duidelijk aanwezige volle maan aan de hemel.

Op de gekozen locatie, de Gezandebaan, staan, naast de normale verlichting, brandende vuurkorven en fakkels… De sfeer is geweldig… ook omdat de muziek op de hele baan te horen is…

 

Het werd een gezellige avond, niet in het minst dus door de gezellige aankleding. Dit alles onder het wakend oog van Evco-voorzitter Bart Nelissen.

moonlight 005 360Het is wat langer en moeilijker zoeken dan normaal, maar de verlichting van de Gezandebaan werkt prima en de meeste ballen worden goed gevonden. In tegensteling tot andere jaren lopen de bijna 40 deelnemers slechts één ronde van negen holes. De sfeer was uitstekend.

En het werd inderdaad een bijzonder gezellige ‘happening’. Later toen alle deelnemers de scorekaarten hadden ingeleverd, kon Bart Nelissen, nadat hij alle golfers bedankt had voor hun perfecte bijdrage aan het slagen van dit evenement, de winnaars bekendmaken.

De stableford-wedstrijd:
moonligt 002 360Dames: 1e prijs Ricky Vial (17 SF) 2e prijs Emmy Sneijers (17 SF)
Heren: Peter Swanen (26 SF), 2e prijs Theo Lankhorst (19 SF).

Ja,en dan de mooist verlichte kledij. Maya Thielen en Harry Span ‘straalden het hardst van alle deelnemers en werden in het zonnetje gezet

Alle winnaars van harte proficiat.