Woold-Rydercup 2018

vlaggen WRCcup 2018 Het komt steeds dichter bij…….! Wat? Nou, de Rydercup 2018! Zoals jullie al weten vindt de 2-jaarlijkse Rydercupwedstrijd (Europa tegen de VS) eind september van dit jaar plaats in Parijs. Er zijn nog kaartjes beschikbaar. Maar……nog dichter bij is de Woold Rydercup competitie 2018. Die vindt, hetzelfde als vorig jaar, gewoon plaats op golfbaan t’ Woold in Asten. Dus, haal de vlaggetjes maar weer te voorschijn en strijk alvast de aangepaste kleding. De 1e wedstrijddag is namelijk al op zaterdag 31 maart a.s. De wedstrijden vinden telkens plaats op de laatste zaterdag van de maand.

 De competitie loopt tot en met zaterdag 27 oktober. Er wordt wederom in teamverband de matchplay-vorm FBBB en single matchplay gespeeld. Door de ervaring van afgelopen seizoen echter, zullen er een beperkt aantal wijzigingen plaatsvinden. Zo dient de teamcaptain bij inschrijving minimaal 6 en maximaal 8 deelnemers op te geven naast uiteraard de naam van het land dat men wil vertegenwoordigen en de naam van een typisch kenmerk van dat land. Gevraagd wordt wel elkaars landen-namen van vorig jaar te respecteren. Je mag uiteraard wel een andere landnaam kiezen mits deze nog niet is voorgekomen.

Verder gaan we allemaal afslaan vanaf de nieuwe blauwe tees met bijbehorende PHCP. Ook nieuw is dat alle deelnemers, dus ook de invallers, minimaal over 4 qualifying kaarten dienen te beschikken, behaald na 1 januari 2017. Alle wijzigingen worden in een nieuw wedstrijdreglement verwerkt.

De inschrijving start op dinsdag 06 februari a.s. De inschrijving sluit op vrijdag 09 maart om 24.00 uur.

Uiteraard is het streven van de organisatie erop gericht om weer zoveel mogelijk teams te laten meedoen. Toch kan het zijn dat een of meerdere teams op een reservelijst komen te staan. Na de inschrijving worden afhankelijk van het aantal deelnemende teams de poule-indelingen gemaakt. Alle deelnemers worden hierna per e-mail hierover geïnformeerd naast informatie als een overzicht van de deelnemende teams – wedstrijdreglement en starttijden etc. Het inschrijfgeld tot slot, bedraagt per team € 15,- en dient op de 1e wedstrijddag door de teamcaptain te worden voldaan. Het inschrijfgeld wordt geheel gebruikt voor de te behalen prijzen. Natuurlijk hebben we maar een ‘echte’ Woold Rydercup trofee. De subcommissie heeft er alle vertrouwen in dat we er wederom plezierige en sportieve wedstrijden gespeeld zullen worden en fanatiek gestreden zal worden om de felbegeerde Woold Rydercup 2018 wisseltrofee.

Voor het volledige wedstrijdreglement klik HIER

 

 De subcie van de Weco,

Frans Renette, Gré Peeters en Martien Verdonschot

grieken 1200

eindstand Woold Rydercup 2018