Woold Masters 2015

wooldmaswinnarsDe officiële clubkampioenschappen Strokeplay en Matchplay zijn nu afgesloten met vooral dit jaar een zeer spannende eindstrijd. Als laatste zomerwedstrijd de Woold Masters, de gezellige afsluiting van een golfseizoen. Een wedstrijd met alle andere leden die wordt afgesloten met de bekendmaking van de Woold Masters (dames en heren) op de Vier Eijckenbaan en de Gezandebaan. De kampioenen op de Vier Eijckenbaan krijgen voor een jaar een kunstwerk in huis in de vorm van een beeldje. De Wooldmasters worden gespeeld in diverse handicap-categorieën.

Op zondag 4 oktober is het zover. Deze dag staan alle banen in het teken van de Woold Masters 2015. Om 11.30 uur start de 18 holes-wedstrijd op de Vier Eijckenbaan met een shotgun en om14.00 uur volgt de Gezandebaan met een 2 x 9 holes wedstrijd. Na de wedstrijden is er prijsuitreiking met als onderdeel het plaatsen van de tegels door onze kampioenen Strokeplay en Matchplay 2015 in de Circle of Fame. Er is wat te eten, en er is live muziek. Alle ingrediënten voor een geslaagde golfdag zijn aanwezig.

De inschrijving start 1 september en sluit 29 september. De organisatie hoopt op een groot aantal aanmeldingen. U kunt uzelf inmiddels aanmelden via E-golf4u voor de twee wedstrijden. Wees er snel bij.

Er is natuurlijk ook een wedstrijdreglement. U kunt dit HIER openen en alles lezen over de spelvormen en –regels. 

De Wedstrijdcommissie Wooldmasters,

Gre Peeters, Frits Aarts, Martien Verdonschot en Frans Renette