Woold komt net tekort in Kanaalderby

swinkelscheVerslag Kanaalderby maandag 7 september

Maandagmiddag konden we 67 spelers verwelkomen voor de eerste wedstrijd van de zg. Kanaalderby, een uitwisseling tussen Het Woold en De Swinkelsche over 9 holes.

Voldoende belangstelling dus en na de briefing vertrokken we wat eerder dan gepland naar de baan om er op tijd te zijn voor het beginsignaal om 17.20 uur. We hadden de beschikking over de gehele baan, dus startte de helft van de deelnemers op hole1-9 en de rest op hole 10-18. Mede daardoor waren we allen op tijd binnen voordat het te donker zou worden. De teams waren samengesteld uit telkens 1 speler van Het Woold en 1 van De Swinkelsche om een goed onderling contact te stimuleren.

Het weer was uitstekend en de stemming ook. Iedereen was zeer positief over deze wedstrijd en de gezellige nazit na de wedstrijd met een heerlijk maal.

De volledige uitslag is te lezen op het wedstrijdoverzicht, maar de beste 3 teams wil ik hier vermelden: 3e werd het team van Tonnie Hansen en Harry Peeters, 2e het team van Francien Leenen en Henk Hoeks, maar de wedstrijd werd gewonnen door Cees de Graef samen met Frans Sijben.
Als enige sloeg Jan Beenker van Het Woold 1 birdy.
Dan de totaaluitslag om de fraaie wisselbeker: Het Woold behaalde 297 punten en De Swinkelsche, na controle, 318, een verschil dus van 21 punten.
Op maandag 28 september vindt de return plaats op Het Woold. Als we erin slagen om minder dan 21 punten toe te geven zal de wisselbeker in Someren blijven.
We zien uit naar deze wedstrijd…

Namens de organisatie,
Cor Beerepoot.