Wilt u tijdens kerst uw werknemers ook verrassen met iets leuks?

logopandoerIn samenwerking met De Pandoer kunt u met een uniek concept in kerstsfeer uw werknemers uitnodigen om hun eigen kerstpakket samen te stellen onder het genot van een hapje en een drankje. De Pandoer staat bekend om haar feesten op maat van groot tot klein. Met een geheel verzorgde “kerstmarkt” als nieuw concept, krijgt uw kerstpakket een geheel andere beleving.

Kerstmarkt

Uw werknemer waant zicht op een echte kerstmarkt. Bij binnenkomst krijgt iedereen een glaasje glühwein en een geldbuideltje met munten waarvoor hij/zij de markt op kan gaan om zijn/haar eigen kerstpakket samen te stellen. Uw werknemer kan onder het genot van een drankje rustig naar de verschillende kraampjes gaan om te “shoppen”. Het is de bedoeling dat iedere werknemer een eigen kerstpakket kan samenstellen voor het aantal munten wat in het geldbuideltje zit. Ze kunnen hiervoor bij de verschillende kraampjes iets uitzoeken. Terwijl ze zelf een keuze maken en het kerstpakket samenstellen, kunnen ze ook genieten van de heerlijke “lekkernijen” die typisch zijn voor een kerstmarkt. Denk hierbij o.a. aan: Crêpes, wafels, satebar, broodje Peelham, erwtensoep, loempia’s, pizza’s en nog veel meer.

Door de mooie aankleding en gezellige kerstmuziek, zal iedere werknemer met een voldaan gevoel terug kijken op deze bijzondere avond en daarmee wordt de beleving en waardering voor het kerstpakket extra vergroot.

We kunnen dit helemaal op maat voor u maken, dus we zouden graag in een persoonlijk gesprek de mogelijkheden toelichten. We kunnen dit concept voor ieder budget samenstellen en de voorbeelden van hapjes/ eten zoals hierboven aangegeven geheel wijzigen en voor u op maat en wens verzorgen.

Met vriendelijke groet,
De Pandoer
Erik en Jeroen van Oosterhout

Vorstermansplein 24
5725 AM Asten-Heusden

0493-691918 | www.pandoer.nl | info@pandoer.nl