Wie wordt de nieuwe Golfkampioen van Asten?

agk 1200Evenals voorgaande jaren gaan we ook in 2018 strijden om het golfkampioenschap van Asten.  Deze wedstrijd vindt wederom plaats op golfbaan Het Woold. Dit jaar gaat het gebeuren op vrijdag 1 juni. 

Ook nu is het weer een open golfkampioenschap. Op deze manier kunnen ook mensen van buiten Asten aan deze fantastische dag deelnemen. Hoewel de kampioenen per categorie woonachtig of geboren uit Asten zullen komen, maakt iedereen kans om leuke prijzen te winnen en om aan deze fantastische dag deel te nemen.

 

Deelname is voor alle dames en heren die minimaal 18 jaar zijn en in het bezit van een geldig GVB. Je kunt inschrijven, deelname individueel of als team. Individueel, doe je automatisch mee aan het strokeplay en het stableford kampioenschap. Als team (2 personen) doe je mee aan het Texas scramble team kampioenschap.

Dames en heren strijden apart om de titel “Beste golfer(ster) van Asten”.  Hiervoor moet je als strokeplayer met de minste slagen rond zijn geweest. Verder is het ook mogelijk om als team van twee personen deel te nemen om zo kans te maken op de titel
“Astens Texas scramble team kampioenen”. Uiteraard zullen er in alle categorieën leuke prijzen te winnen zijn.

Ook dit jaar gaan we allemaal tegelijk van start middels een “Shotgun”. De Shotgun zal zijn om 14.00 uur. Het complete programma wordt binnenkort bekend gemaakt.

Uiteraard doen we ook dit jaar weer ons best om er vooral een erg leuke en aangename dag van te maken en willen we als organisatie onze deelnemers zowel op als rond de baan aangenaam verrassen.

De volledig en perfect verzorgde dag inclusief greenfee kunnen wij u aanbieden voor € 77,50 per persoon. Voor leden van het Woold is dat € 60,- per persoon. Vanaf aankomst tot laat in de avond staat de catering incl. drankjes voor u klaar.

Omdat het een “open” kampioenschap is maar vooral ook gezien het enorme enthousiasme in 2017 raden wij u aan zo snel mogelijk in te schrijven.

Inschrijven kan:
Per mail aan de organisatie: j.leenders832@chello.nl Dhr. Sjaak Leenders 06-2274 6152
Per mail aan Het Woold: info@golfbaanhetwoold.nl Tel: 0493-560 462
Of voor leden via de site www.golfbaanhetwoold.nl (Egolf).

Er zijn voor deze dag altijd sponsoren welkom.  Heb je interesse of een leuk idee om te sponsoren neem gerust contact met ons op.

Graag begroeten wij u op vrijdag 1 juni voor het Open Golfkampioenschap van Asten 2018.

Met een vriendelijke golfgroet,
De organisatie GKA 2018,