Wie neemt u mee naar de Open Dag op zondag 24 april?

open golfdag 001Een keer per jaar stellen bijna alle golfbanen van Nederland hun deuren open voor het publiek. Dit jaar gaat dat gebeuren in het weekend van 24 april. Ook Het Woold neemt weer deel aan deze jaarlijkse Open Golfdag.

Er staat weer een keur aan activiteiten op het programma. Diverse commissies van de golfvereniging zijn aanwezig en geven uitleg over het wel en wee binnen de vereniging. Er zijn rondleidingen voor geïnteresseerden in en rondom het clubhuis. Ook de greenkeepers verstrekken informatie en gunnen u een kijkje achter de schermen.

 

De Escape Room
Overgewaaid vanuit de Verenigde Staten, de Escape Room. Wie laat zich in groepsverband ‘opsluiten’ en lost de groepspuzzels het snelst op. Alleen met de juiste antwoorden komt de code om de deur te openen tevoorschijn!

Golfclinics
De golfclinics op tijdens de Open Golfdagen zijn vermaard. Wij vinden het leuk om geïnteresseerden in de Golfsport laagdrempelig en zonder kosten kennis te laten maken met golf en de mogelijkheden op Het Woold. U kunt HIER deelnemers aanmelden voor deelname aan een van de clinics. Wij zorgen ervoor dat u wordt ingedeeld in een lesgroep en laten u weten hoe laat u op 24 april verwacht wordt in ons clubhuis. Een week na de Open Dag vindt nog een gratis follow-up-les plaats voor de deelnemers. U kunt HIER uzelf of iemand anders aanmelden voor onze clinics.

Modeshow
open golfdag 002In de loop van de middag vindt (bij goed weer) op ons buitenterras de jaarlijkse modeshow van de Golfshop plaats. Ellen en haar modellen showen voor u de laatste trends op het gebied van kleding en golfartikelen. Bij slecht weer verplaatsen we de modeshow naar binnen.
Sfeervol en gezellig

Het is altijd gezellig in Volentieri op Het Woold. Op 24 april zetten we ons beste beentje voor. Er is live muziek, onze keuken- en bedieningsbrigade zorgt dat u niets te kort komt en er is een keur aan activiteiten (wedstrijd lange-afstandsputten) en nog veel meer. Kortom, redenen genoeg om een kijkje te komen nemen en/of kandidaten aan te melden voor de golfclinics!