Welkom in de wereld van schroeven en moeren

Verslag bedrijfsbezoek Stafa Group 14 november 2013

20131114.stafa.2Op donderdag 14 november brachten ongeveer 50 leden van de businessclub een uniek bedrijfsbezoek aan Stafa Group in Maarheeze van George van Gool. Om 15.00 uur verzamelden alle geinteresseerden zich bij Stafa Assembly BV. Na een korte introductie, werden twee groepen onder leiding van Goerge en zijn zoon Joep rondgeleid door deze locatie, waar op diverse manieren bevestigingsmaterialen worden afgeteld en verpakt.

Vervolgens verplaatsten we naar de hoofdlocatie, waar George van Gool ons meenam naar de wereld van ‘Logistiek en magazijn’. Na een mooie en interessants bedrijfsfilm, werden we in verschillende groepen meegenomen door de enorme magazijnen. Stafa is een van de grootste voorraadhoudende importeurs van bevestigingsmaterialen in de Benelux en exporteert naar heel Europa en daarbuiten. Met in totaal 20.000 palletplaatsen en ruim 25.000 artikelen uit voorraad is logistiek hier van levensbelang.

20131114.stafa.1Als afsluiting verzamelden we in een ruimte, die binnenkort in gebruik wordt genomen voor het ontwikkelen van nieuwe bedrijfsactiviteiten. Hier werden tevens een drankje en een aantal heerlijke winterse hapjes geserveerd. Tijdens een interview werd George van Gool nog even goed aan de tand gevoeld door Henk Hoeks. Hieruit kwam o.a. naar voren dat kwaliteit leveren wat George altijd voorop moet staan. 20131114.stafa.4Inmiddels zijn George en zijn twee zoons Ivo en Joep, die ook actief zijn binnen het bedrijf, erin geslaagd om altijd de leren van tegenslagen in het verleden, een bloeiend bedrijf neer te zetten en altijd in te spelen op de vraag in de markt van bevestigingsmaterialen.

Wat betreft de agenda van Businessclub het Woold voor de komende maanden, staan de volgende bijeenkomsten op de planning:

  • Donderdag 12 december 2013 – BYE BYE 2013 Diner: Hiervoor worden nog (fanatieke) hobbykoks binnen de businessclub gezocht. Aanmelden kan via Birgit.
  • Donderdag 16 januari 2014 – Jaarvergadering met gastspreker en thema B2B
  • Donderdag 13 februari 2014 – Bedrijfsbezoek Greenco (tuinbouwbedrijf, produceert de Tommies snackgroenten)