We did it again

Drietweeéén, 3-2-1,  Voor de derde keer – Heren twee – nummer één. Het is ons weer gelukt. Heren Twee haalt tijdens de laatste wedstrijd op Gendersteyn tegen Stippelberg de maximale score binnen en laat geen twijfel wie er kampioen hoort te zijn.

Ik kan hele stukken schrijven over hoe spannend het wel niet was en dat we hebben moeten strijden voor alle puntjes maar dan zou ik de waarheid niet vertellen. Het was zelfs saai. Iedereen was in vorm en super geconcentreerd. Hoewel, misschien wel over geconcentreerd, op je eerste hole drie ballen kwijt?

We wisten wat onze missie van de dag was en we hebben Stippelberg leren golfen. Geen enkele partij, niet in de dubbels, niet met de singles was spannend en allemaal dik gewonnen. Uiteindelijk 18-0 overwinning.

Toon, deze week onze reservespeler, zwerft over de baan en houdt ons op de hoogte van de andere partijen. Bèr voorop Rinus volgt, vervolgens Leon met daarachter Frank, René en Geert sluiten de rij. Allemaal top gelopen.

Wat was er dan wel spannend? Ik weet het eigenlijk niet. Zou het bier koud genoeg zijn, was wel spannend. Het was volgens mij bijna 30 graden. Dan is het belangrijk dat het bier koud is. Ook spannend, alle teams waren het er over eens dat de kampioenen in de vijver moesten springen.

Spannend of we wel of niet zouden springen. Spannend was ook of de beker op tijd vanuit Amsterdam in Eindhoven zou zijn (aahhhuuum). Verder was er weinig spannend. Via de app wisten we al dat we die dag de enige kampioenen van Het Woold zouden zijn. Was dus ook niet spannend.

Samengevat was het wel heel, heel, heel erg leuk. We hebben een topdag gehad als team trots en zijn blij dat het weer gelukt is. Drie jaar op een rij in nagenoeg dezelfde teamsamenstelling als voorgaande jaren. De hele competitie, inclusief enkele door Bèr opgezette training sessies, het voorspelen, de wedstrijd en gastheer dagen zijn prima verlopen. Dit alles prima georganiseerd en in goede banen geleid door onze teamcaptain René.

Namens ons complete team René, bedankt. Ook bedankt onze kledingsponsors Rinus en Geert. Erg veel complimenten gehad over onze kleding, goed gedaan mannen bedankt. Natuurlijk willen we Het Woold en vereniging bedanken, voor de gastvrijheid en goede verzorging tijdens onze gastdag. En nog even gezellig nakletsen met een drankje op het Woold bij terugkomst vanuit Gendersteyn.

Op naar het volgende jaar, we zijn benieuwd. We kunnen alvast terug kijken op een geslaagde competitie en zullen nog lang nagenieten van ons prima resultaat.

Namens het heren 2 team, een vriendelijke golfgroet,
Toon van de Cruijs, Geert Elzinga, René Bakens, Frank Stals, Leon Verkoelen, Rinus van Mullekom en Bèr Raemaekers.