Vrijwilligerswedstrijd 2015

vrijwilligerswedstrijd-2015-300Paaszaterdag 4 april 2015 is de dag waarop de vele vrijwilligers binnen onze vereniging door het bestuur en GVR uitgenodigd zijn, om eens gezellig ‘onder ons’ een balletje te slaan. 

Gewoon een leuke golfwedstrijd met een natje en een droogje voor al die mensen binnen het bestuur en commissies, die het gehele jaar door in touw zijn om onze vereniging en golfbaan fris vernieuwend en levendig te houden.

 

Om 12.30 uur staat de ontvangst gepland met koffie en gebak en rond de klok van 13.00 uur is er een welkomstwoord van bestuurslid Jan Beenker, mede ook namens de GVR. Trots is hij op onze vereniging met zoveel ondersteunende vrijwilligers. Een speciaal dankwoord vandaag aan Weco-voorzitter Sjaak Leenders voor de wedstrijdindeling, de briefing enz. , kortom voor de gehele organisatie vandaag. Chapeau! En dan voor de deelnemers vandaag: heel veel plezier en geniet van elkaar.  

Daarna volgt de ‘briefing’ van Sjaak Leenders.Een golfmiddag in twee delen: allereerst de FBBB (four ball-better- ball) strokeplay-wedstrijd op de Gezandebaan (9 holes) –Flights van twee personen/2 teams/flight en daarna de 9 holes wedstrijd FBBB strokeplay wedstrijd, stableford op de eerste 9 holes van de Vier Eijckenbaan. Verder: de longest op hole 2 en de neary op hole 8 van de Vier Eijckenbaan. Daarnaast: een putwedstrijd op de Gezandebaan ( scorevermelding aantal puts/team per hole). Rond de klok van 13.15 uur vetrekken de 40 deelnemers naar hun starthole op de Gezandebaan (shotgun) om zo rond 15.00 uur terug te keren in het clubhuis voor een drankje en een hapje.

Ruim een half uur later volgen dan de 9 holes op de Vier Eijckenbaan (holes 1-9). Natuurlijk is dit hartstikke gezellig. Ik ga dit keer ook geen lange verhandeling geven over de weersomstandigheden. Het was droog in ieder geval, wel wat fris maar later op de middag steeds zonniger. Gewoon redelijk lekker golfweer. “Maar ja, die wind, hè, toch niet gemakkelijk”.

Om ongeveer 18.00 uur is iedereen weer terug in het clubhuis voor de traditionele gezellige uurtjes met een drankje en wat lekkere hapjes en de prijsuitreiking door Sjaak Leenders.

Bij deze:

  • Puttingwedstrijd: Frans Renette en Marinus Joosten
  • Longest: Anneke Wolters en Bart Nelissen
  • Neary: Lieke Karsmakers en Martien Verdonschot
  • Tja, en dan de ‘hoofdprijzen’:

Winnaars Gezandebaan: Frans Renette en Marinus Joosten

Winaars Vier Eijckenbaan: Ja, hoor, hoe spannend kan het zijn: 4 teams met 20 Stableford- punten en na doorrekening als winnaars: Joop Konings en Lieke Karsmakers voor Harry Peeters en Hannie Looijmans (2), Jan Looijmans en Ans van Eijk (3), Martien Verdonschot en Mieke Leenders (4).

Daarna is er een welgemeend dankwoord van winnaar Joop Konings voor deze voortreffelijk georganiseerde dag. Heel veel dank hiervoor en graag tot een volgende keer.

Inderdaad een zeer geslaagde dag en graag tot volgend jaar.
PR/Cie
Peter Fransen