Vriendjes en vriendinnetjesdag

vriendjes1200Het was druk zondagmiddag op het Woold. Jeugd-1 en jeugd-2 ontvingen gasten in het kader van de NGF competitie en ook in en rondom het clubhuis was het een drukte van belang. Daarbij viel vooral de jeugdige leeftijd van de bezoekers op. Kwam de jeugd dan massaal de teams van het Woold aanmoedigen? Nee, zondag stond de jaarlijkse Vriendjes en Vriendinnetjesdag op de planning en die werd goed bezocht.

De jeugdcommissie en golfpleiding stonden garant voor een leuk leerzaam programma. Jeugdleden van het Woold mochten een vriend of vriendinnetje meebrengen. Samen doorliepen ze dan een aantal activiteiten. Want golfen is dus niet makkelijk en al helemaal niet saai. Eigenlijk is golf best cool…

 

Na gedane inspanning rustte de jeugd uit in clubhuis Volentieri en kwam weer op adem. Het was een geweldige leuke middag. Complimenten aan de jeugdcommissie en Rob en zijn team, die met hun activiteiten en inzet ervoor zorgen dat het Woold een van de meest succesvolle jeugdafdelingen van het land heeft!

Er zijn foto’s gemaakt van het evenement en die vind je HIER