Vriendinnendag 2018

vriendin 001 1200

Donderdag vond de jaarlijkse Vriendinnendag plaats op Het Woold. Lenny Hoeks, Hannie Looijmans, Lieke Karsmakers en Truus Mouwen konden als organisatoren een kleine 80 deelnemers verwelkomen. Die speelden op de Vier Eijkenbaan Four ball / Better ball. Op de Gezandebaan werd een stableford wedstrijd gespeeld.

Je schrijft je bij de vriendinnendag samen in met een vriendin. Dat kan een medelid van Het Woold zijn, maar dat hoeft natuurlijk niet.  Het centrale motto is ‘Alles mag niets moet’. Aansluitend aan de wedstrijden wordt in het clubhuis een diner geserveerd.

 

vriendinnen 003 360En tijdens dat uitgebreide diner volgde ook de uitslag. Op de Vier Eijkebaan wonnen Gre Peeters-Roelofs en Marije Wigman-Hille. Ann Jackson en Silvia Eversteijn eindigden als tweede. 

Op de Gezandebaan zoals reeds gemeld een stablefordwedstrijd. Henriette van der Velden-van Bussel eindigde als eerste, Truus Mouwen werd tweede.

Belangstellenden kunnen de volledige uitslag nalezen op E-golf. 

Het bleef, ook na de prijsuitreiking, nog lang gezellig in het clubhuis.

Het is fijn om te zien dat de vriendinnendag zo’n succesvol toernooi is. Heeft u de smaak te pakken? Speel dan mee met de dames tijdens de Ladiesday. Iedere week weer gezellig!