Voor de tweede keer, een zeer geslaagde en zonnige Business Family Day

IMG 1256Zaterdag 27 augustus heeft de tweede ‘editie’ van Business Family Day plaatsgevonden. Een supergezellige, maar vooral ontspannende golfdag voor onze Businessclubleden en een mooie manier om met het het hele gezin de vakantie af te sluiten.

Om 15.00 uur heet Frederique alle deelnemers (40 familieleden) van harte welkom op een van de warmste zonovergoten dagen van dit jaar. Het gezelschap was uiteenlopend, van kinderen die nog geen golfervaring hadden tot zeer ervaren golfers. Er waren meer dan 20 deelnemers voor de golfclinic, verzorgd door onze nieuwe golfprofessional Stijn Willekens met Rens van der Schouw.

Een geweldig enthousiast deelnemersaantal, die we zeker nog vaker terug zullen zien op het Woold! De golfers met ervaring hebben deelgenomen aan de Best Ball wedstrijd op de 1e 9-holes van de Vier Eijckenbaan.

 

Tijdens de wedstrijd worden de deelnemers verrast met een verfrissend ijsje, om voor de resterende holes nog het hoofd koel te houden. Vanaf 18.30 uur worden alle deelnemers weer ontvangen in het clubhuis, waar iedereen uiteraard direct voorzien wordt van een lekker verfrissend drankje.

Aansluitend werd er door de volwassenen nog volop nagepraat onder het genot van een voortreffelijke barbecue. De kids waren niet weg te krijgen van de driving range, ze vlogen van de barbecue naar de driving range op neer.

Niet te vergeten, werd er tijdens de barbecue ook nog even de aandacht gevraagd voor de prijsuitreiking. De winnaars kregen uiteraard het mooie golfbeeldje van Business Family Day.

Winnaar golfwedstrijd: Familie van den Oever

 IMG 1258

Winnaar golfclinic: Familie Langedijk

IMG 1257

Natuurlijk ging niemand met lege handen naar huis. Alle deelnemers kregen een speciale golfbal mee naar huis van Businessclub het Woold. Proficiat en bedankt voor jullie geweldige inzet! Kortom een geweldige Business Family Day: gewoon heel erg leuk en zeker de moeite waard om mee te doen. 

Wij zien u volgend jaar graag weer terug met uw hele gezin.