Verslag Rabocompetitie Businessclub het Woold

bchallenge mei 300Na een week intensief in de gaten houden op de ‘weer app’ wat 12 mei ons zou brengen, konden we alleen maar met de dag enthousiaster worden. Met de loting van de maand ervoor hadden wij dan ook het voorrecht gasten mee te brengen naar dit altijd even goed georganiseerde evenement.

De Balans Group nodigde dan ook Marco de Hondt van Wesselman Accountants uit, vergezeld door Rene Wijshake van Scania Someren. Ook Suez Recycling and Recovery brachten Dhr. Opstal en Dhr. Kampers mee om als gast kennis te mogen maken met de wederom prachtig onderhouden baan en meer dan smakelijke horeca van Golfbaan het Woold.

Hebben zij ook nog het geluk gehad kennis te maken met familie eend, familie gans en is iemand familie brulkikker opgevallen op hole 17?

Een heel aantal fanatieke 18 holes spelers en natuurlijk een mooie groep 9 holes spelers startte gedurende de dag aan hun ultieme ontspanning; netwerken maar dan net een beetje anders, met een ‘balletje en een biertje’. Geen wonder dat mijn flight genoten en ik menig maal ‘We hebben het echt niet slecht!’ over en weer riepen. En niets was minder waar. Overal waar je keek hadden de leden het goed naar hun zin. Glimlach van oor tot oor en slechts af en toe een ernstige gezichtsuitdrukking als er ‘FORE!’ werd geroepen. Maar dus zeker niet veroorzaakt door de setting van de dag.

Naarmate de 18 holes spelers binnendruppelden en aan een welverdiend verfrissend drankje begonnen op het nog steeds met zon overgoten terras, kon men de barbecue niet alleen zien maar ook al ruiken. Bij binnenkomst van de 9 holes spelers werd het terras dan ook verrijkt met een prachtig buffet en een ‘barbecue chef’ die (nadat wij onze tassen allemaal opgeborgen hadden) met zijn ijzers zou laten zien wat hij kon. Zeker even veel punten waard als die van de dagwinnaars, complimenten voor de chef en natuurlijk de altijd even enthousiaste bediening en alle mensen in de keuken. Het was heerlijk.

Gedurende het sfeervolle diner greep Dhr. Henk Hoeks (inmiddels een begrip op onze golfbaan) naar de microfoon voor een interessante bedrijfspresentatie van niemand minder dan Dhr. Christian Meulendijks van Van Gennip Schrieks advieskantoor.

Waar hij het omschrijft als “Wij zijn een advieskantoor voor ondernemers in de agrarische sector en het midden en klein bedrijf. Advies met een bedrijfseconomische insteek met een link naar een juridisch deel en oog voor de fiscale consequenties” moet ik bekennen dat hij dit in een korte tijd voor mij uiteen heeft kunnen zetten naar een zeer duidelijke en overtuigende visie binnen deze branche.

Korte lijnen en duidelijke adviezen staan centraal binnen dit bedrijf en daarom is een vaste adviseur dan ook van belang legt hij ons uit.
Kortom: Voor al uw administratieve, juridische, financiële en fiscale vraagstukken weten we nu nog beter waar we moeten zijn! Let natuurlijk wel even op je link met de agrarische sector.

Na dit leuke interview toch nog even naar de orde van de dag; de dagwinnaars!

Winnaars longest & neary:

Longest en (!) neary dames: Sarah Carpenter
Longest heren: Manfred Hulshof
Neary heren: Joep Linden

Dagwinnaars:

Femke van der Horst (43 stableford punten)
Ad Verhoeven (43 stableford punten)

Na weer een heerlijke dag, vol met zon, goed spel, kreeft en vooral gezelligheid konden de deelnemers aan het einde van de avond weer huiswaarts. Het overgrote deel al met veel enthousiasme voor de volgende ‘tweede donderdag van de maand’.

Bedankt aan iedereen die deze dag weer tot een feestje heeft gemaakt! Het eerstvolgende evenement is de Business Challenge en zal 9 juni 2016 plaatsvinden. Deze is inmiddels helemaal volgeboekt (en dat verbaast ons natuurlijk helemaal niets!). Wij zien u graag allemaal dan weer terug!