Verslag Rabo Competitie 10 september

rabo1009Mooi weer, prachtige fairways, leuke flights maar vooral lekker golfen bij Het Woold. Afgelopen donderdag middag was er weer een prachtige Businessgolfdag. Voor een aantal business leden die 18 holes speelden begon die middag om 13.30 uur met shot gun. Er waren 7 flights die van start gingen.

Zoals al eerder verteld lag de baan er perfect bij en ook de koffie van onze Marshall was weer present. Zo ook de catering van restaurant Volentieri met een heerlijk broodje was helemaal oké. Hierbij alvast een compliment aan de keuken en de cateraars. Het golf was heel wisselend (fijn dat de naam golf zijn eer aandoet). Natuurlijk vielen er ook birdie’s (in totaal 7 stuks) en werd er ook andere prachtige ballen geslagen maar ook heel veel andere ……ballen.

Toen wij inmiddels de “12e hole” speelden kwamen ook de andere leden van de Business club die zich hadden ingeschreven voor de 9 holes wedstrijd die om 16.30 uur begon. Hierbij hadden 42 leden zich ingeschreven en dat is toch een mooi aantal. De 18 holes en de 9 holes wedstrijd hadden het geluk dat het weer helemaal perfect was. Na afloop van de 18 holes konden de spelers nog heerlijk genieten op het terras. Daar werden zij nog getrakteerd op een overheerlijke tomatensoep. Natuurlijk was het nu ook de tijd om te praten over de wedstrijd en andere belangrijke zaken. In die tijd kwamen ook de flights van de 9 holes wedstrijd binnen en ook zij konden gaan genieten van de heerlijke soep.

De kok had het deze dag heel druk omdat de bezetting niet helemaal optimaal was (kan gebeuren) maar wij als spelers hebben alleen maar kunnen genieten van overheerlijke Italiaanse voorgerechten als buffet gepresenteerd. Daarna kregen we nog een overheerlijk zalm op een bedje van tagliatelle. Echt nogmaals een groot compliment aan de keuken en in het bijzonder aan de kok. Natuurlijk ook de dames en de heren van de bediening.

Ook werd er een lid van de Business club onder het spotlight gezet. Zoals gebruikelijk heeft onze voorzitter Hoeks zich weer goed verdiept in de zaak. Dit keer was het vraaggesprek met Rinus van Mullekom, Commercieel directeur van het bedrijf Kompany. Rinus maakte ook perfect gebruik van de mogelijkheid om “zijn” bedrijf goed naar voren te brengen. De carrière van Rinus heeft al heel wat “golf” bewegingen overleeft en je kunt wel zeggen dat hij een top ondernemer is die gaat tot het uiterste. Hij zal er hoe dan ook het maximale uithalen en dat met een super drive. Het kan altijd, altijd beter (het lijkt wel golf). Na het vraaggesprek nam Rinus nogmaals de microfoon om een groot compliment te geven aan Henk Hoeks en heel veel applaus viel Henk dan ook ten deel.

Na deze mooi woorden volgde nog de prijsuitreiking: Door Henk en Eline.

De winnaars van deze dag zijn Sarah Carpenter en Jeroen van Moorsel, beide met 39 stablefordpunten.

De prijzen voor de longest:
Dames: Karin Jobse
Heren: Richard Tijhuis

De prijzen voor de neary:
Dames Sophia van Eijk
Heren: Thijs Vullings

Na de prijsuitreiking kregen alle spelers nog een heerlijk toetje en werd er nog lang met elkaar gecommuniceerd zoals het hoort bij een prima Business club.

Al met al was het weer een super geslaagde golf Business dag. De eerst volgende golf business dag is de Ladies Day op 1 oktober. De laatste golfwedstrijd voor de Businessclub dit jaar, is op 8 oktober. Iedereen kan inschrijven en die dag is er alleen een 9 holes wedstrijd. U komt toch ook?!

Business lid