Verslag Rabo Business Competitie 8 oktober

Afgelopen donderdag 8 oktober was het weer een perfecte golfdag. Het is net als bij “echte” Business de “zon” begint ook daar steeds meer te schijnen. Het weer was natuurlijk helemaal top. Donderdag 8 oktober de laatste Business golfdag van onze club voor dit seizoen. Ja men kijkt er altijd weer naar uit om met alle Business leden te mogen spelen en te netwerken. Maar vooral samen sportief en actief bezig te zijn.

 

Zeker gezien de geweldige golfbaan die de greenkeepers zo perfect in orde maken en houden. Deze heren verdienen zeker namens alle Business leden een groot compliment. De baan zag er perfect uit en de greens waren goed. Het grote aantal spelers speelden i.v.m. het tijdstip van het jaar een wedstrijd over 9 holes. Het was allemaal super.

Ook had de wedstrijdleiding nog maar een extra wedstrijd georganiseerd namelijk wie de minste puts nodig had. Daar was Toon van de Weerden de beste in. Gevolgd door Martijn van Hooff met de tweede plaats.

Maar de dagwinnaars waren deze keer Marian Kessels bij de dames en onze “duikboot” Toon van der Weerden die vandaag liefst 7 parren op rij speelde. Het was een genot om dat van dichtbij te mogen beleven.

De twee dagwinnaars werden zoals gebruikelijk in het Groene jasje gehesen en zij kregen dan ook een geweldig applaus en een bijpassend kado.
De leden genoten niet alleen tijdens het golfen en van het mooie weer maar ook na het golfen was het goed toeven op het terras. Daar werden nog vele ballen besproken en vooral onder het genot van het heerlijke eten werd het wederom een gezellige avond. (ook hierbij mogen we de dames en de heren van het bedienend personeel complimenteren voor de geweldige verzorging)

Deze avond was er ook nog een presentatie van Boskamp Willems Advocaten door Huub van der Westen, in gesprek met Henk Hoeks onze voorzitter van de BC. Het was een zeer goed en helder verhaal wederom goed voorbereid door Henk. Het sterke punt van dit advocatenkantoor is als ze er in geloven dan gaan ze er ook voor en als de kans klein is dan geven ze de klant ook een goed advies…. Gewoon niet doen. Gewoon helder, duidelijk en een no nonsens mentaliteit. Daar kun je op bouwen.

Het werd voor velen nog een super gezellige bijeenkomst om te netwerken en over het leuke golfspelletje te praten.
De eerstvolgende bijeenkomst is een bedrijfsbezoek, meer informatie hierover volgt later.

JvdV/02016