Verslag Rabocompetitie Businessclub het Woold 14 april

Het was donderdag, in tegenstelling tot wat de weergoden voorspelden alleraardigst weer. En dat kwam prima uit voor degenen die deelnamen aan de Rabo Business Competitie op Het Woold. Met over beide wedstrijden meer dan 75 deelnemers beloofde het weer een mooie dag te worden.

Ook de Ondernemersvereniging Liessel was donderdag te gast op het Woold om kennis te maken met de golfsport, de golfopleiding èn de businessclub. De Liesselse ondernemers werden voordat zij aanschoven bij de BC eerst bijgespijkerd door Rob, Stijn en Luuk van de golfopleiding. Het werd daarmee een verrassende dag.

Liessel is niet zo ver van Heusden en het was dan ook niet verwonderlijk dat het al snel gezellig werd. Na binnenkomst van alle flights werd in het restaurant een heerlijk diner uitgeserveerd met de eerste asperges van het jaar.

Presentatie van de maand: De Allbidgit Group

Deze maand viel Hay van Bilsen van de ALLBidgit Group de eer te beurt om zijn bedrijf te presenteren voor de aanwezigen.
De AllBidigit Group is de enige organisatie in Nederland die u op alle vlakken van Document Management kan verlichten en ontzorgen. Zij bieden een totaalpakket van:

  • Digitalisering en outsourcing
  • Detachering en consultancy
  • Archiefopslag en beheer
  • Archiefbewerking en trainingen

Slimme digitale oplossingen

Op deze kennisgebieden blijft Albidgit zich doorontwikkelen waardoor er een beheersbare en efficiënte organisatie blijft bestaan. Zodoende adviseren zij niet alleen onze klanten als onafhankelijk bureau op een deskundige manier, maar zorgen ook dat uw systemen optimaal functioneren en u daar slim, snel en soepel mee overweg kan gaan!

Vanuit vestigingen in Limburg en Drenthe bedienen zij klanten in geheel Nederland.

Voor meer informatie: https://www.allbidigit.nl/

Wat veel van de aanwezigen niet wisten, is dat Hay van Bilsen een fanatiek sporter in hart en nieren is. Hij heeft maar liefst 40 marathons op zijn naam geschreven. Niet alleen vele marathons, hij gaat nog verder door ook triatlons te volbrengen!
Hij weet dit altijd erg goed te combineren en te plannen met zakelijke verplichtingen.

 

En dan de uitslagen;

Dagwinnaars 14 april 2016

Dames Stableford punten 
1e: Sarah Carpenter 45 (9-holes) 
2e: Femke van der Horst 42 (9-holes)
3e: May van Bilsen

Heren Stableford punten
1e: Paul van Vroonhoven 37
2e: Erik Lemmen 37
3e: Jeroen van Moorsel

Winnaars longest & neary 14 april 2016

Lenny Hoeks won bij de dames de longest en de neary.  Paul Valster sloeg bij de heren het verst en Erik Lemmen legde de bal het dichtste bij de pin.

Het bleef nog lang gezellig en de leden van de BC kijken terug op een geslaagde sessie!