Veertien op een rij

bcrabo0803aKomend weekend worden in Amsterdam de wereldkampioenschappen allround schaatsen gehouden, in het Olympisch stadion, in de open lucht. Voor de schaatsers het laatste kunstje van het seizoen.  Vorige week vrijdag stuurde collega Luc van Munster mooie foto’s door van schaatsen op Friese sloten en plassen. Een aardig toetje van Koning winter. 

Ideale omstandigheden kortom voor de leden van onze businessclub om te starten met de Rabocompetitie 2018. Helaas keerden met het verdwijnen van de koude ook de buien terug en uitgerekend op donderdag was het nat, heel nat. Nat van boven, maar vooral ook van onderen, de fairway welteverstaan.

Reden voor de organisatie om de 18 holers een half uurtje later te laten starten met de “opdracht” het bij 9 holes te laten en de leden die 9 holes wilden gaan lopen werden gebeld met de mededeling dat de 9 holes wedstrijd niet door zou gaan. Hole 19 had uiteraard niet te lijden onder het weer en kon op geplande wijze doorgaan.

Dat de 18 holes ingekort werden was niet iedereen ter ore gekomen en anderen bleken Oost-Indisch doof en vertrokken vol goede moed alsnog voor de volle 18. Prima te doen was de conclusie na afloop. Nooit eerder bij de Rabocompetitie 18 holes gelopen in 3 ½ uur. Het kan dus wél. Zij die vervroegd naar binnen waren gegaan vonden die keuze ook goed, dus iedereen tevreden.

De wedstrijd de volgende winnaars op.

  • Nearest dames: Karin Jobse, nearest heren: Ben Buiting
  • Longest dames: Hanneke Eijsbouts, longest heren: Ben Buiting.
  • Winnaars dames: Karin Jobse, Femke en Engeliene van der Horst alledrie met 30 punten.
  • Winnaar heren: Jan Liebregts met 35 punten (een topscore gezien de omstandigheden), gevolgd door Luc van Munster en Rinus van Mullekom met 32 punten.
  • De laagste brutoscores (over 18 holes): Jan Liebregst 95 slagen en Karen Jobse 100 slagen (van geel).

Bedrijf van de dag was Ton van den Heuvel van Heuvel Vastgoed BV.
“Ton van den Heuvel studeerde in 1989 af aan de HTS Bouwkunde en HEAO Bedrijfseconomie in ’s-Hertogenbosch. Na de opleiding Makelaardij aan het Studiecentrum Opleidingen Makelaardij (SOM) in Nieuwegein werd hij in 1994 beëdigd tot makelaar-taxateur.

Hij ging als senior-taxateur aan de slag bij DTZ Zadelhoff in Eindhoven en richtte in 2006 zijn eigen bedrijf op: Heuvel Vastgoed B.V.
Bedrijfspand huren of kopen of oplossingen voor uw vastgoed? Voor persoonlijke aandacht en deskundigheid zit je goed bij Heuvel Vastgoed. Ton van den Heuvel en zijn team zijn de betrouwbare partner in al uw vastgoedvraagstukken. Heuvel Vastgoed is gespecialiseerd in aan- en verkoopbegeleiding en aan- en verhuur van uw onroerend goed in Eindhoven en omgeving.

Gedrevenheid, met klant en pand als middelpunt zijn de ingrediënten voor een constructieve samenwerking en leiden tot een gezamenlijk succes!” (www.heuvelvastgoed.nl).

Voorzitter Henk Hoeks gaf alvast een voorzet richting bedrijfsbezoek in november: DAF, Eindhoven. Peter Stoop, eigenaar van Rijschool Combinatie Zuid heeft de weg voor ons bereid. Een mooi vooruitzicht.

Tenslotte werden er namen uit de beker gehaald en daarbij viel de keus voor bedrijf van de maand april op van Roy en van Diessen Daktechniek. Wim Willems van Parlando en Bert Kiewiet van Kiewiet Bouwadvies worden uitgenodigd gasten mee te brengen naar de wedstrijd van april.

Rest me vast te stellen dat we wederom voortreffelijk gegeten hebben, de sfeer op geen enkele wijze te lijden had onder de weersomstandigheden, het buitengewoon prettig was een uurtje vroeger te dineren en dat, toen de whisky op tafel kwam bij enkele winnaars, uw verslaggever het verstandiger vond huiswaarts te keren en zijn gedachten aan het papier toe te vertrouwen opdat deze dag tot in de eeuwigheid vastgelegd zal zijn.

Intussen liggen veertien clubs op een rij te drogen op het kamertapijt. Wat zij van het weer vonden is hen niet gevraagd en zal het ook nooit worden. Hadden ze maar een vak moeten leren.

Uw verslaggever van dienst
Theo Lankhorst