Veel NIEUWs in de Rabobankcompetitie

nieuw nieuwAls ik op donderdag 10-3-2016 over de Gezandebaan rijdt, besef ik hoe bevoorrecht ik ben. De zon schijnt, nauwelijks wind. Er ligt een NIEUWe Rabobankcompetitie voor me.

Sinds vorig jaar hebben we een NIEUWE baanmanager. Eline beweert bij het openingswoord dat sinds zij aan het roer staat bij het Woold, het altijd goed weer is geweest bij activiteiten van de businessclub. Dat is NIEUW voor onze leden, gewend als wij zijn aan barre weersomstandigheden.
OpNIEUW afslaan van de tee, het is even wennen. Afslaan van de mat is namelijk gewoonte geworden gedurende de wintermaanden.

Dat geldt ook voor de verNIEUWing van de regels:
• Niet meer opteeën in de fairway, maar op zijn zomers’’, gewoon de bal spelen zoals die ligt.
• De schelpenpaden zijn verNIEUWD en behoren niet meer tot een vast onderdeel van de baan, maar zijn een vast obstakel. Dus krijg je een vrije drop en daarmee een NIEUWE kans.

Genietend loop ik samen met mijn flightgenoten door de baan. Ook dat is NIEUW, ik heb nog nooit met hen samen gespeeld in de Rabobankcompetitie. Dank voor een gezellige middag, dames!

De baan heeft groot onderhoud gehad. Er is flink gewerkt en opgeschoond. De AA meandert heerlijk door de baan. De oevers zijn klaar voor NIEUW leven, zowel in flora als in fauna. Een reiger staat statig in een waterplas, op jacht naar een NIEUWE maaltijd. Ik weet het niet zeker, maar volgens mij knipoogt hij naar ons. Ook dat is NIEUW voor mij, dat heb ik nog nooit meegemaakt.

NIEUW is ook de matchplaycompetitie voor businessleden. De inschrijving is reeds gesloten. 33 leden gaan deze NIEUWE uitdaging aan, om een NIEUWE winnaar te presenteren op de jaarvergadering in het NIEUWE jaar 2017.

We begroeten 2 NIEUWE dagwinnaars; bij de dames Lenny Hoeks en bij de heren Marc Schultka.

Bij de andere dagprijzen is niet veel NIEUWs te melden. Immers bij de winnaars van the neary en the longest staan er een paar oude bekenden op het scorebord. Proficiat allemaal!

Dames longest  Dames Neary  Heren Longest  Heren Neary  
 Lenny Hoeks  Sarah Carpenter  Ben Buiting  Ad Verhoeven

 

In de NIEUWe bedrijfspresentatie, vertellen de zonen van Willem en Koosje Bos, over de overname van het bedrijf in 2008.
NIEUWe kansen, NIEUWe prijzen. De start van beide heren is veelbelovend, maar ook moeilijk. De economische crisis gaat gepaard met het instorten van de bouwtechniekmarkt. Een ongeval van hun ouders en oprichters van het bedrijf, kleurt deze periode extra donker.

Nu is het tij gekeerd. Het bedrijf is weer groeiende. Gespecialiseerd in serviceonderhoud van elektriciteit en NIEUWe energiebronnen zoals zonnepanelen en ledverlichting. Zij willen ook NIEUWe markten aanboren zoals domoticatechnologie, beveiliging en alarminstallaties. En dat laatste graag met NIEUWe samenwerkingspartners. Hun tip: Blijf bij jezelf, ben transparant en wees een betrouwbare partner!

We zien een aantal NIEUWe gezichten in restaurant Volentieri en de golfschool. Dat betekent NIEUWe dynamiek en NIEUWe kennismaking met een aantal medewerkers bij het Woold. Welkom, veel succes en heel veel werkplezier gewenst. We hebben wederom genoten van topgastvrijheid.

Hartelijke groet, Marij Coolen
natuurluk duursaam