Vakantietoernooi 2018

Prijswinnaars vakantie toernooi 2018 1200Op zondag 12 augustus is het Vakantietoernooi gehouden op de Gezandebaan (9 holes) en de Vier Eijckenbaan (9 holes). Zoals we gewend zijn deze zomer was het weer lekker warm met een heerlijk zonnetje. Na het welkomstwoord en de speluitleg gingen 64 personen op weg naar de diverse holes op beide banen, om op klokslag 14.00 uur met shotgun van start te gaan.

 

De EVCO heeft geprobeerd een leuke mix van hoge en lage handicaps en spelers van beide banen in één flight samen te voegen. Bij de rondgang met de bitterballen bleek vooral de gezelligheid voorop te staan.

Toch werd er ook gestreden. Soms op merkwaardige onderdelen, zoals “cirkelbal” (volgende keer maar iets groter, want niemand kwam erin) en de “bunker neary”. Normaal wil je niet in de bunker, maar als het “moet”, dan valt het nog niet mee.

Na binnenkomst was er enige verwarring, want Egolf4U deed niet wat we verwacht hadden en is de wedstrijdleiding zelf aan de slag gegaan, terwijl de deelnemers op het altijd gezellige terras onder het genot van een drankje nog van het fraaie weer genoten. Na veel handmatig tel- en rekenwerk is er toch een uitslag tot stand gekomen en die is als volgt:

Tweary:
Dames: Claudia Smeenk;
Heren: Dave Steijvers.

Neary:
Dames: Conny Berkers;
Heren: Toon Berkers.

Bunker neary:
Mieke van Nuland.

Cirkelbal:
Geen treffer genoteerd.

Golfwedstrijd:
1e prijs – Team 30 met netto 63 slagen: Mieke van Nuland en Cor Nanninck;
2e prijs – Team 9 met netto 65 slagen: May van Wegberg en Allard Smeenk;
3e prijs – Team 6 met netto 66 slagen: Riky Martijn en Piet van Deursen.