Uitwisseling met de Swinkelsche

swinkelscheIn de maand september vindt een uitwisseling plaats met de Swinkelsche Golf in Someren. Leden van het Woold kunnen hieraan deelnemen. U speelt tweemaal op een maandagavond negen holes in een fourball. Aansluitend wordt in het clubhuis een hoofdgerecht geserveerd. De ‘uitwedstrijd’ is op maandag 7 september. Op 28 september komen de leden van de Swinkelsche naar Het Woold.

Het inschrijfgeld bedraagt 35 euro per persoon. Voor dit bedrag krijgt u tweemaal een hoofdgerecht en de greenfee op de Swinkelsche. Aanmelden via E-golf. Wees er snel bij, want er is een beperkte capaciteit en vol is vol…

U schrijft zich in voor beide wedstrijden!

– Uitwedstrijd (Golfbaan de Swinkelsche): maandag 7 september 2015
– Thuiswedstrijd: maandag 28 september 2015

Programma 28 september het Woold.

  • Vanaf 16:00uur: Melden bij wedstrijdleiding
  • 17:00 uur: Welkomstwoord en speluitleg
  • 17:15 uur: Vertrek naar de startholes
  • 17:30 uur: Shotgun 9 holes

Direct na de wedstrijd wordt er een hoofdgerecht geserveerd. Rond 21:30 uur vindt de prijsuitreiking plaats.

Om uw inschrijving te bevestigen dient u uiterlijk 29 augustus 2015 het inschrijfgeld van € 35,- te voldoen. Dit kan bij de receptie in het clubhuis of via rekeningnr. NL20 RABO 0163625794 t.n.v. Green Valley Resort B.V. o.v.v. KANAALDERBY 2015 en uw persoonscode (zie ledenpas, bijv. DING1). Wanneer u op de reservelijst staat hoeft u nog niets te betalen. U hoort z.s.m. of u alsnog mee kunt doen.

Retourneren van inschrijfgeld is niet meer mogelijk na deelname aan de eerste wedstrijd. Uw inschrijving is pas definitief, wanneer het inschrijfgeld is voldaan.