Uitbreiding van het clubhuis op Het Woold

clunhuisWat wordt er gebouwd bij het clubhuis? Een van de meest gestelde vragen van de afgelopen week. Het antwoord in het kort: Een wijnkelder. Niet zomaar een wijnkelder, maar dat had u waarschijnlijk ook niet van ons verwacht.

Goede wijn behoeft geen krans

Het Woold beschikt over een uitgekiende wijncollectie. Onze gasten stellen dat op prijs.

We willen onze wijnen op een leuke manier aan onze gasten kunnen presenteren onder optimale condities. Vandaar dat we een extra vleugel gaan aanbouwen.

Genieten van uw eigen wijnen op het Woold

wijnhuisjeMisschien drinkt u het liefst wijn van dat ene chateau in Bordeaux waar u geweest bent. Of koestert u een aantal flessen van een hele exclusieve wijnsoort. Alleen voor speciale gelegenheden. In dat geval kunt u uw wijn in de nieuwe wijnkelder geconditioneerd laten opslaan in uw eigen wijncabinet en laten serveren in ons restaurant.

Informeer eens vrijblijvend naar de mogelijkheden als u hiervoor belangstelling heeft.

Woold Wijngenoten

Heeft u een passie voor wijn? Interesse voor aanvullende wijnactiviteiten? Meld u dan aan voor een kennismakingsavond van de Woold Wijngenoten.

De Woold Wijngenoten genieten samen van de meest uiteenlopende wijnen. Op het Woold, maar ook elders. Bij activiteiten van Woold Wijngenoten kunt u bijvoorbeeld denken aan een golf-wijnreis, het bezoeken van een wijngaard en kennis delen over wijnen. 

Eline & Fréderique horen graag van u als u belangstelling heeft voor de Woold Wijngenoten.

Planning

Wanneer de bouwwerkzaamheden volgens planning verlopen hopen we onze wijnkelder (waar we ook aperitieven en desserts serveren) medio december 2018 in gebruik te nemen.