Topgolf en fun op het KLM Open

luijten 360Aankomend weekend vindt op Het Woold het Clubkampioenschap strokeplay plaats. Daarnaast is er deze week nog ‘die andere’ belangrijke golfwedstrijd

Voor veel Nederlandse golfliefhebbers is het KLM Open een jaarlijks hoogtepunt op de kalender. Vier dagen topgolf in eigen land, op een prachtige baan, met een sterk deelnemersveld en een Nederlandse kanshebber op de titel.

Thuisfavoriet Joost Luiten gaat op The Dutch voor zijn tweede KLM Open-zege. Hij neemt het op tegen onder anderen titelverdediger Thomas Pieters en Nicolas Colsaerts. De twee Belgen kunnen in het KLM Open luide aanmoedigingen verwachten van Belgische golffans, die de grens oversteken om hun topspelers te steunen.

Andere mooie namen op de deelnemerslijst zijn Chris Wood, Andy Sullivan, Byeong Hun An en Bernd Wiesberger, vier spelers die recentelijk succes boekten op de European Tour.

Beat the Pro
Een bezoek aan het KLM Open is daarmee veel meer dan golf kijken alleen. In 2016 komen topsport en topbeleving meer dan ooit samen met activiteiten voor alle leeftijden, foodtrucks en spectaculaire side events zoals het RAAK! Funpark en trickshows.
Het KLM Open heeft dit jaar bovendien een bijzondere primeur. Voor het eerst mogen amateurs op één hole meedoen met de pro’s. Bezoekers van het toernooi met een handicap van 24 of beter, maken kans op deelname aan Beat The Pro. Op de donderdag en de zaterdag van het toernooi slaat bij elke flight na de professionals één amateur af. De amateurs die hun bal dichter bij de hole slaan dan de pro’s vallen in de prijzen.
Beat The Pro vindt plaats op hole 14 van The Dutch. Speciaal voor het KLM Open wordt deze par 3 omgebouwd tot een stadion hole. Met de tribunes die de hole omringen, dj’s en Beat the Pro wordt op hole 14 een unieke sfeer gecreëerd.

Tickets
Tickets voor het KLM Open 2016 zijn nu te bestellen via klmopen.nl. Iedereen die online een ticket voor het KLM Open koopt, krijgt een radio (twv. 10 euro) cadeau. Hiermee luister je tijdens het KLM Open naar Ziggo Sport KLM Open radio met live-verslag vanuit de baan, leaderboard updates en interviews met topspelers.

Jeugd van 12 t/m 18 jaar krijgt 50% korting en jeugd 12 t/m 18 jaar met NGF-ledenpas betaalt 5 euro per dag. Voor alle jeugd tot en met 11 jaar en leden van RAAK! is entree gratis.