Thuisblijftoernooi zo. 10 augustus 2014

20140810oostwestthuisbestVoor diegene die niet op vakantie zijn of reeds zijn geweest, organiseert de EVCO een grandioos THUISBLIJF TOERNOOI voor leden van Golfvereniging het Woold. We proberen het succes van vorig jaar te evenaren.

Dit Thuisblijf toernooi wordt gespeeld op de Gezandebaan (9 holes) en op de Vier Eijckenbaan (9 holes). Alle spelers spelen zowel op de Gezandebaan als op de Vier Eijckenbaan. De spelvorm is een variatie op foursome: een wedstrijd waarbij twee spelers een team vormen. Iedereen speelt zijn eigen wedstrijd. De scores van beide teamleden worden van elke hole bij elkaar opgeteld. Deze wedstrijd is met handicapverrekening.

Iedereen moet zich individueel opgeven in E-Golf4U. Diegene die alleen lid zijn van de Gezandebaan of alleen lid zijn van de Vier Eijckenbaan kunnen uiteraard ook deelnemen (zonder verdere kosten). De EVCO maakt de teamindeling.

13:00-13:30 uur melden bij de wedstrijdleiding
14:00 uur welkom en briefing
14:10 uur vertrek naar de holes
14.30 uur shotgun

Inschrijfgeld: € 25.00 inclusief uitgebreid diner

Ieder lid van het Woold met een GVB of een handicap van 54 of lager kan deelnemen. We gaan er van uit dat iedereen deelneemt aan het diner. Mocht dat niet lukken, geef dat dan aan in vakje ‘opmerkingen’. Ook graag aangeven of u gebruik wil maken van een buggy of handicart.

Inschrijven: vanaf zondag 20 juli 09:00 uur
Sluiting inschrijving: vrijdag 8 augustus 23:59 uur

Tot 10 augustus op het Woold!
De evenementen commissie