Thuisblijftoernooi op zondag 7 augustus 2016

golfenmetvriendenVoor diegenen die niet op vakantie zijn of reeds zijn geweest, organiseert de EVCO een grandioos THUISBLIJF-TOERNOOI voor leden van golfvereniging Het Woold. We proberen het succes van vorig jaar te evenaren.

Dit thuisblijftoernooi wordt gespeeld op de Gezandebaan (9 holes) en op de Viereijckenbaan (Hole 1 tot en met 9). Alle spelers spelen zowel op de Gezandebaan als op de Viereijckenbaan. De wedstrijdvorm is FOUR BALL BETTER BALL (FBBB) met handicapverrekening. Twee spelers vormen een team, waarbij elke speler zijn eigen bal speelt.

We gaan uit van een maximale handicap van 36

Iedereen moet zich individueel opgeven in E-golf4U. Diegenen die alleen lid zijn van de Gezandebaan of alleen lid zijn van de Viereijkenbaan kunnen inschrijven en kunnen zonder verdere kosten deelnemen.

De teamindeling wordt gemaakt door de EVCO
Inschrijving is geopend
Sluiting inschrijving vrijdag 5 augustus 12:00 uur.

Er zijn individuele prijzen voor:
1. Cirkelball – Hole 9 Gezandebaan. Wie slaat de bal vanaf de afslagplaats in de cirkel?
2. Bunkerprijs – Middelste Bunker Hole 6 Viereijckenbaan. Wie slaat de bal vanaf de afslagplaats in de middelste bunker?
3. Neary – Hole 4 Gezandebaan
4. Tweary – Hole 7 Viereijckenbaan

Er zijn 3 teamprijzen.

Chronologisch overzicht wedstrijddag zondag 7 augustus 2016
12:30-13:00 uur melden bij de wedstrijdleiding
13:30 uur welkom en briefing
13:40 uur vertrek naar de holes
14.00 uur Shotgun.
Na afloop Prijsuitreiking

Inschrijfgeld: € 2,50 p.p.
Ieder lid van het Woold met een GVB of een handicap van 54 of lager kan deelnemen. We gaan er een gezellige middag van maken.

Mensen die willen blijven eten kunnen een dagschotel (vlees of vis) bestellen voor €19.50. Men kan dit op de dag zelf aangeven bij de wedstrijdleiding.

We hopen op een grote deelname.
De evenementencommissie.