Team Fransen/Verschaeren wint Ouder-Kindtoernooi

De jeugdafdeling van GV Het Woold draait als een trein. Een kleine 70 jeugdleden trainen en spelen dat de stukken ervan af vliegen. Er is een prima doorstroom van de jeugd naar de volwassenen. Sterker nog, bij het vaandelteam van Het Woold spelen leden die vanuit de jeugdopleiding komen en hun plaats in het eerste team meer dan waarmaken. 

Dat is niet alleen het gevolg van de solide opleiding, maar ook van het enthousiasme en de activiteiten die georganiseerd worden door de jeugdcommissie. En zondag 22 mei stond het jaarlijkse Ouder-Kind toernooi op het programma.

Die naam mag overigens vrij geïnterpreteerd worden, want er zijn ook nogal wat opa/oma-kleinkind combinaties. Maar dat mag. Waar het om gaat is dat de familieteams samen een leuke dag beleven.

winnars familietoernooi 001 300Een kleine 20 teams trotseerden de miezerregen die zondag gestaag bleef vallen. Deelnemers meldden zich bij de wedstrijdleiding, waarna een briefing volgde door Bèr en Rens. Op naar de holes, en daar ontbrandde de strijd al direct. Nadat de negen holes op de Gezandebaan waren afgewikkeld, op naar de driving-range, want daar volgde nog een speciale challenge.

Op naar het clubhuis, scorekaarten inleveren, hapje, drankje, evalueren en wachten op de uitslag. De wedstrijdleiding analyseerde de kaarten en maakte de balans op.  Het team Fransen/Verschaeren won op de kleine baan met 26 (-1). Het team De Wit/Hovens had ook een score van 26 (-1) maar de laatste 3 holes gemiddeld slechter gespeeld werd dus zeer eervol tweede.

Bob & Guy wonnen bij de shortgame challenge op de driving range. 

De sfeer was prima, de resultaten en scores op niveau. Iedereen beleefde een topmiddag. Dank aan de organisatie en graag allemaal tot volgend jaar!