Start zomercompetitie op de Vier Eijckenbaan en Gezandebaan.

 

Startdatum : Na uitstel is maandag 8 juni 2020.

Slotdag maandag-competities is maandag 26 oktober met (indien mogelijk met de dan geldende Coronamaatregelen) een fun-wedstrijd met aansluitend prijsuitreiking wedstrijd en zomercompetities Vier Eijckenbaan en Gezandebaan.

De Vier Eijckenbaan:
Er zijn 2 categorieën:
Categorie 1: Stableford over 18 holes. Start op hole 1
Categorie 2: Stableford over 9 holes. Start op hole 10

De bijdrage is dit jaar 0 euro. Inschrijven voor De Vier Eijckenbaan kan vanaf maandagmorgen 09.00 uur tot en met vrijdagavond 18.00 uur, voorafgaand aan de wedstrijddag via E-golf4u of via de zuil in het clubhuis. Alleen houders van een actieve handicart mogen gebruik maken van een buggy. Voor zaterdag 18.00 uur maakt de wedstrijdleiding de flight-indeling met bijbehorende starttijden met een intervaltijd van 8 minuten. Deze indeling staat uiterlijk zaterdag 18.00 uur op de site in E-Golf4u. Flights bestaan uit 3 personen. De eerste flight start om 08.00 uur. De laatste flights starten uiterlijk 09.44 uur bij de 9 holes- en 13.00 uur bij de 18 holes-wedstrijd. De maximale playing-handicap is 36.0. Elke kaart is qualifying mits de baan qualifying is. Het is mogelijkheid om (per week) te kiezen voor afslaan vanaf de rode, blauwe of gele tees, zowel voor dames als heren.

Voor het volledige wedstrijdreglement zomercompetitie De Vier Eijckenbaan klik hier

De Gezandebaan:
Spelvorm: Stableford 2x 9 holes. Start: 2x op hole 1
Iedereen met een ledenkaart van de Gezandebaan met minimaal baanpermissie kan deelnemen
Dit jaar 0 € bijdrage.
Flights bestaan uit 3 personen. De eerste flight start om 09.00 uur. De maximale wedstrijd-exact-handicap is 39.0. Elke kaart is qualifying mits de baan qualifying is.
Voor het volledige wedstrijdreglement zomercompetitie Gezandebaan klik hier

De wedstrijdcommissie.