Samen steeds beter worden

laatste witteDe golfers op Het Woold gaan gemiddeld steeds beter spelen. Dat wordt zichtbaar bij de wedstrijden, maar ook tijdens de competities waaraan onze teams deelnemen. En dat is geheel in lijn met de ambities van het bestuur en de baaneigenaren.

Afgelopen seizoen werd Heren-1 gedeeld eerste bij de NGF-competitie en promoveerde naar de 1e klasse. En daar zijn we trots op, want spelen in deze klasse is eerder een zeldzaamheid dan een regel. Allerminst vanzelfsprekend. En een mooie beloning voor iedereen die er mede voor zorgt dat we op Het Woold met zijn allen steeds beter worden.

Met de promotie was daar ook plotseling de vraag om witte afslagtees. Die stonden al een tijdje op de planning, maar niet op korte termijn. Wie echter door wil groeien heeft ook faciliteiten nodig, reden waarom de baaneigenaren besloten hebben om de ‘witte teeboxen’ versneld te realiseren op de Vier Eijckenbaan.

Medio januari zijn de bulldozers klaar en is ook door de greenkeepers enorm veel werk verzet. We zijn blij te kunnen melden dat de ‘laatste witte afslagplaats’ inmiddels is aangelegd. Wie van wit speelt, wacht een behoorlijke uitdaging, 18 holes met een totale lengte van 6.250 meter, waarmee ook hele lage handicappers een flinke kluif krijgen aan de Vier Eijckenbaan. We gaan ervan uit een en ander in de loop van komend golfseizoen in gebruik te kunnen nemen.

En we hopen natuurlijk dat we nu met zijn allen ‘nog beter worden’. Aan de baan zal het niet liggen…. Wij houden u op de hoogte.