Rookies brengen golf in de praktijk

20140713 Rookie of the Year 1Afgelopen zondag 13 juli werd er op de 9-holes PAR-27 Gezandebaan een speciaal evenement georganiseerd door Golfclub het Woold voor beginnende golfers met baanpermisse of clubhandicap (oftewel ‘Rookies’). Het motto van dit evenement was als volgt: geen wedstrijddruk en op een gezellige manier de golfregels in de praktijk brengen.

Harry Peeters (namens de HCP54-/Begeleidingscommisie) is in samenwerking met Willy Aarts (namens de wedstrijdcommissie) erin geslaagd een groot aantal deelnemers wegwijs te maken met het spelen van een wedstrijd, het invullen van de scorekaart, het toepassen van de golfregels en het uitrekenen van de uiteindelijke scores.

Na afloop van de wedstrijd was het voor de deelnemers tijd om de wedstrijd op het terras te evalueren onder het genot van een aantal lekkere borrelhapjes.

20140713 Rookie of the Year 2Uiteindelijk was het tijd voor de bekendmaking van de score en de prijsuitreiking. Als dagwinnaars en daarmee Rookies of the Year 2014 zijn Mieke Weerts en Sjef Sanders jr. uit de bus gekomen. Al met al was het een geslaagde en gezellige golfdag.