Rookie of the Year 2015

golf algemeenAfgelopen zondag vond op het Woold het Rookie of the Year Golftoernooi plaats. Deze wedstrijd wordt speciaal georganiseerd voor golfers die in het jaar voorafgaand aan het toerooi hun GVB gehaald hebben op Het Woold. Het maakt daarbij niet uit of ze lid zijn, vrije golfer of greenfeeabonnee. Doel is te bekijken wie er na een jaar het beste golft op de Gezandebaan.

Op de Gezandebaan is het sowieso eens per maand gezellig druk tiijdens de maandelijkse PAR wedstrijden die grotendeels dezelfde doelgroep hebben. Het wordt drukker en drukker. 

Maar eens per jaar, dan maken we dus echt de balans op. En dat was zondag jongstleden. Met 22 deelnemers was het toernooi prima bezet. Zij waren degenen die zondag de zon trotseerden, het was niet warm maar HEET! Onder de deskundige leiding van Gré en Harry Peeters en Bert Lases die de wedstrijd in goede banen leidden ging de wedstrijd van start. Het werd het een gezellige leerzame middag. 

Na binnenkomst was er tijd voor een borrel met versnapering en maakte Harry Peeters de prijswinnaars bekend. Als eerste eindigde Toomy Govaarts met 52 punten, Thijs van de Mortel behaalde 44 punten en werd tweede. Joop Winterink had net één puntje minder en eindigde als derde. 

Deelnemers en wedstrijdleiding waren enthousiast. Wilt u ook eens laagdrempelig kennismaken met uw clubgenoten en het spelen op de Gezandebaan? Meld uzelf dan aan voor een van onze PAR3 wedstrijden!