Regelbikkels

Schermafdruk 2018 02 28 21.56.30Na een onderbreking van een jaar, stond woensdag 28 februari de jaarlijkse editie van de Golfregelquiz weer op het programma. Meer dan 80 deelnemers meldden zich in teamverband bij de strenge maar rechtvaardige jury en quizmaster in Clubhuis Volentieri. 

In vijf rondes werd een onderscheid gemaakt tussen hen die de golfregels echt goed beheersen en degenen die eigenlijk alleen hard roepen, maar bij wie de kennis enigszins achterblijft. De vijfde de ronde was een filmronde met foto’s en video.

 

Zoals verwacht werd er heftig gedicussieerd over de vragen, de mogelijke antwoorden. Ook nadat het juiste antwoord gegeven werd verstomde de discussie soms niet. En dat is prima.

20180228 193513 1200

Toen na vijf rondes de balans werd opgemaakt versloeg Heren-1 18 holes nipt het team Van Osch dat bijna de hele avond aan kop ging.

jury 1200

Theo Lankhorst bedankte namens de winnaars de organisatie, en met name Jos Hendriks die heel veel werk verzette voor het slagen van deze avond. Ook na de prijsuitreiking bleven veel mensen hangen. Er moest nog even door gediscussieerd worden over wat wel mocht en wat niet…

heren 1 18h 1200

Het was gezellig. En misschien net zo belangrijk…. de aanwezigen hebben zonder uitzondering dingen geleerd die ze nog niet wisten… Tot volgend jaar!