Prins Bas

Het gebeurt niet vaak, maar in 2016 heeft de Woold Business Club een heuse prins onder haar leden. Bas Hoebers regeert het komende jaar over Klotland als Prins Bas I.

Bas is 46 jaar oud en getrouwd met Mariëlle. Ze hebben drie kinderen, dochter Laukje (12), en zonen Ties (10) en Peer (7). Bas is een zoon van Pierre en Tiny Hoebers, en een kleinzoon van Piet en Beth van Helmond die op Ostade een boerenbedrijf hadden.

Bas is al ruim 30 jaar betrokken bij hockeyclub HCAS, in verschillende rollen als speler, commissielid, bestuurslid, lid van verdienste, spreekstal meester Mini-Kamp, coach, en supporter van de MC4 en JD1. Recent na lange tijd weer verbonden met NWC als fervent supporter van F9. Bas is business lid bij Golfclub Het Woold en speelt elke zondagochtend 11(!) holes. Verder is Bas oprichter en praeses van het genootschap De Heeren van Asten.

In het dagelijks leven is Bas consultant bij INSynQ in Eindhoven; een consultancy bureau dat bedrijven ondersteunt bij (IT-) veranderingsprocessen, waar hij ook mede oprichter en –eigenaar van is.

Prins Bas d’n uurste wil de komende weken iedereen graag welkom heten in Asten, om daar samen met De Klot het carnavalsjaar 2016 tot een onvergetelijke happening te maken.