Presentatie Golf-Gedichtenbundel

bundel 001Woensdag om 10.00 uur was het zover. Een activiteit van een heel andere orde dan wat we normaal gewend zijn in de vorm van een wedstrijd of competitie. Nee, ditmaal de presentatie van een gedichtenbundel van ons medelid Gerard van de Moosdijk met de toepasselijke naam: “Golfgedichten van Gerard”.

In het bijzijn van echtgenote Janske, bestuurslid/fotograaf Jan Beenker en uw verslaggever Peter Fransen overhandigt Gerard twee exemplaren van het golf-gedichten-boekje aan voorzitter Harry Span en Frans van Eijk van de GVR. Deze aantrekkelijke gedichtenbundel (omslag ontworpen door Marij Knapen-de Backer) omvat 19 gedichtjes (18 holes + hole 19) “bedoeld als een vrolijke knipoog naar iedereen die geniet van het golfspel”.

En met dit citaat is inderdaad niets teveel gezegd. Harry Span omschrijft het als volgt: een mooi initiatief met humoristische, relativerende, uitdagende en enthousiasmerende gedichtjes die alle aspecten van het golfspel belichten.
Inderdaad, een genot om te lezen en te herlezen! Iedere golfer, van lage tot hoge handicap, vindt zich in deze sfeerrijke teksten.

Overigens is dit niet de eerste gedichtenbundel van Gerard.  Van zijn hand zijn reeds verschenen: Sinne- en minnebeeldjes (2006) en Kauwen en herkauwen (2016).

U kunt deze aantrekkelijke gedichtenbundel natuurlijk in uw bezit krijgen. Zowel de golfvereniging als de GVR hebben reeds een fiks aantal boekjes besteld. Een mooi geschenk bij speciale gelegenheden, als prijs of bij een representatie. Exemplaren zijn te verkrijgen bij Gerard zelf (als je hem treft), via de golfwinkel in het clubhuis of via e-mail: moosd093@planet.nl. Prijs: € 7,00 per stuk.

Op korte termijn wordt deze bundel aangeboden aan het bekende golfblad: Golf.nl. voor een landelijke publicatie op de verenigingssite.

P.S. Jan Beenker: dank voor de foto’s

Pr/Cie
Peter Fransen