Paul van Vroonhoven RA nieuwe financieel directeur VDL Groep

Vroonhoven PaulPaul van Vroonhoven RA, BC-lid van Golfbaan HEt Woold, zal per 1 januari 2017 toetreden tot de hoofddirectie van VDL Groep en in de loop van het tweede kwartaal van 2017 Jan Karssen opvolgen als financieel directeur van het Eindhovense industrieel familiebedrijf.

De formele procedure hiervoor is inmiddels opgestart. Van Vroonhoven (51) is sinds 1990 werkzaam bij Govers. In 2002 werd hij partner en in 2005 vennoot van dit kantoor. “Aangezien Paul vele jaren de externe accountant van VDL Groep was, is hij zeer bekend met de structuur en de financiën van het bedrijf”, aldus VDL. In verband met de herziene regelgeving van accountants is van Vroonhoven al in 2015 teruggetreden als externe accountant van VDL Groep. Per 31 december 2015 is hij teruggetreden uit de maatschap van Govers.

Huidig financieel directeur Jan Karssen (65) zal in verband met het bereiken van de pensioengerechtigde leeftijd in de loop van 2017 terugtreden als lid van de hoofddirectie van VDL Groep en directeur VDL Nederland. Hij blijft als adviseur aan VDL Groep verbonden.

bron: accountant.nl