Osteopathie & werkgevers

Poppel van FransSteeds vaker wordt businessclublid Frans van Poppel (Praktijk voor Osteopathie Helmond) benaderd door werkgevers met de vraag of ze werknemers kunnen laten behandelen. Vaak zijn deze werknemers al langdurig uit de running en hebben zij in het reguliere circuit geen structurele oplossing gevonden. Het niet verzekerd zijn voor osteopathie houdt hen dan tegen om te kiezen voor osteopathie, terwijl osteopathie vaak wel iets voor hen zou kunnen betekenen.

Doordat binnen 1 of 2 behandelingen duidelijk is of osteopathie iets kan betekenen, willen steeds meer werkgevers daarom bijdragen aan de behandeling. Indien daadwerkelijk de sleutel tot oplossing van het probleem is gevonden wordt ook voor verdere behandelingen een oplossing gevonden. Deze oplossing is namelijk vele malen gunstiger dan het langdurig ziekteverzuim.

Gezien de wachtdagen die voor de rekening van de werkgever zijn wordt echter ook steeds vaker eerder een beroep op ons gedaan. Voorkomen is vaak beter dan genezen en ook stukken goedkoper. Ook zelfstandig ondernemers zonder personeel en de werkgevers zelf blijven, na eenmaal van hun klachten afgeholpen te zijn, blijven vanwege de effectiviteit van onze behandeling tijdig een beroep op ons doen.

Binnen de huidige gezondheidszorg moet men heden ten dage steeds bewuster over de keuze van behandeling nadenken. Gelukkig wordt hier steeds vaker aan osteopathie gedacht.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Frans van Poppel of kijken op de website: http://www.osteopathie-helmond.nl.