‘Orgel Culinaria’, een zinnenprikkelende mix van culinaire en muzikale hoogtepunten

aanbieding.mertensKoop uw kaarten tot 2 december en beleef met ons de 1e editie van deze ongekende Culinaire en Muzikale samensmeltingen! Op zondagmiddag 15 december organiseert het orgel en de sigaar haar eerste “Orgel Culinaria” , een zinnenprikkelende mix van culinaire en muzikale hoogtepunten.

Deze zondag middag wordt u ontvangen met een glaasje bubbels en krijgt u een excellente culinaire beleving, verzorgd door restaurant Bretelli in combinatie met een proeftuin van de deelnemende wijnhuizen Storms, Beaugrim, Illeterb, Colaris en Wijnhuis Weert. Kaas & Co zorgt voor een passende sluiting van het menu. Voor de bierliefhebber zal ook Bavaria met Swinckels bier niet ontbreken op dit unieke evenement.

Naast de culinaire beleving staat ook een ongekende muzikale beleving op de agenda. Een combinatie van het orgelspel verzorgd door organist Jean-Pierre Steyvers zal u gedurende de middag meenemen op een muzikale reis waar het orgelspel onderweg moderne muziek mixen tegenkomen van DJ Ferre Santos, saxofonist Raymond van der Velden en Percussionist Sjoerd van der Pol.

Het belooft een hoogstaand culinair en muzikaal programma te worden waarbij niemand het aan iets zal ontbreken.

Speciale diner wensen kunt u mailen aan info@orgelendesigaar.nl. Meer informatie vindt u op www.orgelendesigaar.nl.

De organisatie behoud het recht voor om zonder verdere motivatie het evenement te annuleren. Bij annulatie worden uw betaalde tickets gecrediteerd.

Het Orgel Culinaria is een initiatief van businessclublid Hans Mertens en René Witte.