Open Sunset Golftoernooi 2020

sunset tafel 360Op zaterdag 1 augustus organiseert de EVCO wederom de jaarlijkse culinaire en sportieve happening in de vorm van het Sunset Invitatie Toernooi. Na de gedwongen golf-rust-periode is dit weer mogelijk, met inachtneming van de RIVM-regels en het protocol van de baan. 

In de namiddag kunt u genieten van onze prachtige baan en de keuken van restaurant Volentieri. Na ontvangst in het clubhuis wordt een voorgerecht geserveerd. Daarna wordt gestart met shotgun op een selectie van 9 holes van de Vier Eijckenbaan. De spelvorm is Texas Scramble, met handicap verrekening. Tijdens de ronde worden in de baan (bij het paviljoen bij hole 4) een tussengerecht en een hoofdgerecht geserveerd. Na binnenkomst volgt het nagerecht.

Ieder van de leden kan, indien gewenst, een introducé meenemen, die tegen een gereduceerde greenfee mee kan genieten. Gelieve de naam van de introducé en haar of zijn handicap op te geven in het veld “opmerkingen” bij de aanmelding. Vanaf 8 juli kun u zich aanmelden via Egolf4U.

Leden van de Gezandebaan kunnen deelnemen tegen een gereduceerde greenfee.

Programma:

15.45 tot 16.15 uur: aanmelden bij de wedstrijdleiding.
Vanaf 16.00 uur: serveren voorgerecht.
16.15 uur briefing
17.00 uur start d.m.v. shotgun.

Inschrijfgeld: € 2,50 te voldoen bij de wedstrijdleiding
Diner in 4 gangen:  € 39,50 te voldoen bij de receptie (bij de gerechten in de baan krijgt u een glas wijn geserveerd)
Greenfee voor introducé: € 25,00.
Vrienden van het Woold: 2 credits.
Greenfee voor leden Gezandebaan: € 17,50.