Open Sunset Golftoernooi 2018

winaars open sunset 001“Open Sunset Golftoernooi. Golfen en dineren op de baan”. Onder deze titel stond het EVCO-evenement al geruime tijd op de site van de golfvereniging aangekondigd. En daaronder (ik citeer): ‘de jaarlijkse culinaire en sportieve happening voor zowel leden als niet-leden’. En dat is inderdaad niet overdreven.

Bij de ontvangst en het welkomstwoord van Bart Nelissen, die dit toernooi samen met Jan van der Vorst, Treesje van de Moosdijk en Jan Kloosterboer, organiseert, wordt er op deze zonnige zaterdag allereerst een heerlijke “zondagse” soep met brood geserveerd.

Vervolgens dan het toernooi. Eigenlijk is het niet zozeer een toernooi maar een gezellige golfwedstrijd aan het begin van de zomer. En dan GEZELLIG met hoofdletters. Over het weer hoeven we het dit keer zeker niet te hebben. Niet anders dan de voorbije weken: onverminderd ‘hoogzomer’ dus. Om zes uur p.m. de shotgun-start voor de 9-holes wedstrijd op de Vier Eijckenbaan.

sunset tafel 360Spelvorm Texas Scramble (4) , NQ met Hcp verrekening. Sportief bezig zijn dus, maar dan wel tweemaal prettig culinair onderbroken bij het glazen huis midden op de golfbaan. Restaurant Volentieri ‘in de vrije natuur’ aan het water en met een schitterend uitzicht op onze golfbaan en de langzaam zakkende zon!

Romantisch tafelen dus en genieten van heerlijke gerechten met een bijpassend drankje. Het blijft een bijzondere ervaring. Zie vooral ook de foto’s. Tot slot is er er dan bij terugkomst in het clubhuis het afsluitende nagerecht.

U raadt het al: ook dit jaar weer een uitermate geslaagd evenement.

En dan niet te vergeten! De prijswinnaars.
2de prijs: Hans en Diana van Otterdijk, Ben en Edith Haacke
1de prijs: Monica en Carlos van der Putten, Toon en Conny Berkers

open sunset baan 002 360Tweary: Anneke Wolters en Toon Berkers
Longest: Gré Peeters en Toon Berkers

De volledige uitslagen kunt u elders op de site nazien.

Er volgen nog enige gezellige borreluurtjes met dankwoorden van Carlos van der Putten namens het winnende team voor de organisatie en de koks met bedienend personeel en Bart Nelissen namens de organisatie.

Graag tot volgend jaar.
Sophia: dank voor de foto’s

07-07-2018
PF/PR-Cie