Open Golfdag 2014

Eens per jaar opent een groot aantal golfbanen in Nederland de deuren voor het publiek. En ook Golfbaan het Woold liet dit jaar geen verstek gaan. Op zondag 13 april konden belangstellenden een kijkje komen nemen op de banen, de oefenfaciliteiten en in Clubhuis Volontieri.

Op voorhand was al bekend dat het een drukke dag zou worden. Twee competitieteams, te weten Dames-1 en Heren-2 ontvingen zondag hun tegenstanders op het Woold in het kader van de NGF Competitie 2014. En alleen die activiteit zorgt dat het gezellig druk is. En dan natuurlijk de Open Dag. Daaraan was op voorhand ruimschoots aandacht geschonken.

Want niet alleen de deuren gingen open, er was ook de mogelijkheid voor het volgen van gratis golflessen met aansluitend vier holes golfen op de Gezandebaan.

Meer dan 80 deelnemers meldden zich op voorhand aan en werden ingedeeld in groepen. Zij volgden hun lessen in een roulatieschema en kregen zo door de pro’s van Golfopleiding Rob Mouwen de eerste fijne kneepjes van het golfspel uitgelegd. Met aansluitend…. De Gezandebaan.

Ondanks het feit dat het weer net iets minder mooi werd dan op voorhand voorspeld, bleef het de hele dag een gezellige drukte van belang. Er was live muziek op het terras door John van der Heijden en er waren diverse informatie-stands. Van de golfvereniging, maar ook van Fysiotherapie Campanula.

En dan was er natuurlijk ook de jaarlijkse modeshow. De modellen van de Golfshop showden met verve de laatste trends in de golfmode en oogstten daarmee een verdiend applaus. Hulde!

En zo beleefde Het Woold een zeer geslaagde Golfdag. Het was druk, degenen die hun eerste lessen kregen waren enthousiast. En bijna ongemerkt werden ook onze 65 competitiegasten door het Team van het Woold efficiënt en vriendelijk door de dag heen geleid. U leest daar o.a. meer over in dit verslag van Heren-2.

En wie het allemaal gemist heeft, of wie nog een keer terug wil kijken, die kan natuurlijk terecht bij de fotoreportage die Maurice van Gelder maakte tijdens de dag die u HIER kunt vinden.
Met dank aan de organisatie en iedereen die ervoor zorgde dat deze dag zo succesvol verliep!