Ontbijtgolf bij de businessclub.

In de 5 jaren dat de businessclub nu bestaat is er jaarlijks een moment ingelast om met enkele businessleden te praten over mogelijkheden en kansen voor de businessclub.

Een mooi initiatief, zeker omdat het past bij ondernemend Nederland. Immers goed luisteren naar je klanten, helpt je om je dienstverlening te ontwikkelen. Maar als je lid bent bij BC het Woold, kan het niet zo zijn dat je alleen feedback komt brengen. Nee, dan kom je ook iets halen.

Om 7.30 uur een ontvangst met koffie en appelgebak gevolgd door een 2 uur durende putt-les van Rob Mouwen, waarin Rob zowel snelheid en richting van de putt èn green lezen behandelt. Ik leer dat als ik gewend ben om rechts te putten, ik het ook eens met een links-putter moet proberen. Dat activeert mijn rechterhersenhelft en daarmee mijn creativiteit.

Nou dat heb ik geweten……..mijn linkerhersenhelft is de rest van de dag helemaal in de war geweest!

Daarna genieten we van een soort werkontbijt. Lekker eten combineren met het bespreken van ontwikkelingen binnen de businessclub.
Verschillende onderwerpen passeren de revue; gebruik van website voor nieuws over businessleden, de ladies day, de hoeveelheid activiteiten, mogelijkheden om zakelijk succes middels de businessclub te verhogen, bespreekpunten voor de jaarvergadering en zo meer.
Kortom, we gaan het beleven wat het bestuur van BC het Woold met onze feedback gaat doen.

Ik ben in ieder geval nieuwsgierig. Veel succes met het verwerken van onze feedback en nogmaals hartelijk dank voor wederom een hartelijk en gastvrij welkom.

Marij Coolen
natuurluk duursaam