Nieuws van het pro-team

Na een goede zomer zijn wij als team weer bezig met het najaar en de winter. Wat zoal? Dat leest u in onderstaande nieuwsbrief. Maar eerst nog even een terugblik op deze warme zomer.

De maanden juli en augustus stonden weer in het teken van de golfkampen. Drie weken met elk 24 kinderen die het Woold kwamen bezoeken. Een week vol golf en activiteiten. Een leuke impressie is in onderstaande video te zien. (tekst gaat door onder de video)

https://www.youtube.com/watch?v=2xffHFotvZM

 

TMDe golfopleiding is weer een nieuw apparaat rijker. Sinds augustus bezit Rob een Trackman. Een launchmonitor zoals de Flightscope die we al hebben. Deze TM biedt nog wat extra mogelijkheden. Meten op de green van korte slagen, een indoor golfsimulator en geïntegreerd camerasysteem zodat u de data gecombineerd met beelden kunt zien. Met zowel de Flightscope, die Nick gaat gebruiken, als de TM kunnen we uw swing, chip en putt tot in detail gaan meten en natuurlijk gaan verbeteren.

Op onze website onder het kopje VIDEO’S staan in een nieuw artikel enkele nieuwe video’s. Deze video’s gaan over de etiquette. Kijk maar eens wat een goede acteurs we zijn!

In december 2018 organiseert Rob een reis naar Spanje, Murcia. Een 7 daagse trip met 5 greenfee’s, coaching, verblijf in het 4 sterren Sheraton Golf en Spa resort hotel. Heeft u interesse in deze reis, neem dan contact op met Rob. En, in maart vertrekken we nogmaals. Meer informatie kunt u inwinnen bij Rob. Door HIER te klikken leest u alles terug over de reis.

Natuurlijk starten we in oktober weer met de wintercursus. Deze cursus bereidt u voor op het seizoen 2019. Bovenal is het een leuke en vooral interessante training tijdens de wintermaanden. De opzet is als volgt:
– 1 uur privé training met de Trackman. Hierbij zetten we onze leerdoelen uit voor de groepslessen.
– 9 lessen van een uur in je eigen groepje van 3 of 4 personen. Groepjes kunnen zelf gevormd worden of doen wij.
– De kosten bedragen € 240 op basis van 3 personen of € 195 op basis van 4 personen.

De golfshop heeft enkele drivers, fairway houten en hybrides in de aanbieding. Het gaat om de stokken van Mizuno. Met flinke kortingen willen wij graag plaats maken voor het nieuwe materiaal. Komt u eens testen of er iets voor u bij zit?