Nieuwsbrief juli 2018

Kamp 1Vanaf 16 juli verzorg ik met mijn team weer drie leuken weken golfkamp voor kinderen van 10 tm 17 jaar. Deze kinderen komen uit Nederland, België, Zwitserland en zelfs Spanje om een week vol golf en activiteiten mee te maken. 

Zo gaan we een dagje naar de Efteling, paintballen, high ropes beklimmen en natuurlijk veel golfen. Dagelijks krijgen ze minimaal 3 uur golfles. En, of dat niet genoeg is gaan ze in de vrije tijd vaak ook nog golfen. Het kampt begint op maandag 10.00 uur en eindigt om vrijdag 17.00 uur. Jullie zullen de kids wel zien rondlopen. Uiteraard beginnen we op maandag met een baanles etiquette om onze eigen leden ‘niet voor de voet te lopen’.

 

Anne groot kopieDinsdag 3 juli had ik weer een intensieve trainingssessie met Anne van Dam. Anne speelt afwisselend Europese tour (ze staat nu 6de van Europa) en op de Amerikaanse tour. Via deze tour wil ze uiteindelijk full time golfen in Amerika.
Sinds 2015 coach ik haar op het putten en werken we gestructureerd aan haar putten. Het is een combinatie van techniek die ik test op de apparatuur om vervolgens alles werkbaar en scorend te maken op de green. We spelen dan oefeningen die een wedstrijdelement hebben. Vooral in het seizoen is het belangrijk dat je ergens om speelt, dat gebeurt immers op de baan ook. Dinsdag vliegt Anne weer naar de USA om 2 weken op rij een toernooi te spelen, daarna terug naar Schotland voor een co-sanctioned toernooi om vervolgens het Brits open te spelen, een major. Daarna terug naar de USA voor wederom twee toernooien. Een druk schema van zes weken op rij golf.

Kleiburg 1De themalessen die we georganiseerd hebben in de maanden juli zijn erg enthousiast ontvangen. Nieuwe data voor augustus staan gepland. Wil jij op een leuke manier bijspijkeren, lees dan eens DEZE uitnodiging.
Ook voor spelers die in de zomer met golf willen starten hebben we een leuke zomercursus. Deze uitnodiging kun je HIER lezen.

shop kopieDe golfshop heeft weer enkele nieuwe drivers. Niet de drivers die starten vanaf 400 euro, maar zeer goede modellen die 239 euro kosten. Deze kunnen vrijblijvend getest worden. Dat geldt ook voor onze nieuwe elektrische trolleys. Altijd overwogen om elektrisch te gaan rijden, we hebben twee demomodellen staan in de shop.

Bij deze nog een goede golftip voor de zomer. Doe er je voordeel mee door te klikken op DEZE link.

Onze volgende nieuwsbrief zal verschijnen in augustus 2018.