NGF introduceert Golfapp

Het gebruik van elektronische hulpmiddelen in de golfsport neemt steeds verder toe. Nadat afstandsmeters hun intrede deden kondigt de NGF nu een nieuwe gratis golfapp aan waarmee via de mobiele telefoon qualifying kaarten kunnen worden aangevraagd en afgehandeld voor alle golfbanen in ons land.

Op golf.nl de website van de NGF is inmiddels een apart hoofdstuk geopend dat over de app handelt. U komt daar via deze link. Op deze pagina kunt u uzelf ook aanmelden.

 

Softwareleveranciers
De softwareleveranciers (in het geval van Het Woold E-golf) zijn gedurende het gehele project op de hoogte gebracht van de app en er is een automatische uitwisseling van scores tussen de meeste clubsoftwaresystemen en de app. Mocht deze koppeling er nog niet zijn, dan is het een kwestie van tijd voordat het gerealiseerd wordt.

Handicapcommissie
De introductie van de app leidt ertoe dat het verwerken van scores nog makkelijker wordt voor de speler en de handicapcommissie, en zij kunnen nog sneller de resultaten van een gespeelde ronde zien. De handicapcommissie blijft uiteraard handicapautoriteit.
De Hareco van het Woold volgt de ontwikkelingen nauwgezet en blijft u op de hoogte houden van verdere ontwikkelingen.