Natuurwandeling op Golfbaan het Woold op vrijdagmorgen 20 mei

natuurwandelingBeste leden van Golfclub het Woold,

Hierbij willen wij u graag uitnodigen om op vrijdagmorgen 20 mei om 7.00 uur, samen met de leden van Natuurwerkgroep IVN het Woold, een natuurwandeling te maken op onze golfbaan. Graag willen wij u, als lid van onze golfclub, nader kennis laten maken met de vele vogels, planten en dieren, tijdens deze vroege wandeling, welke ongeveer twee uur duurt.

De natuurlijke omgeving met zijn rijke flora en fauna bepaalt voor een belangrijk deel het karakter van onze golfbaan. Hiervan is door de leden van de Natuurwerkgroep een uitgebreid inventarisatierapport over 2015 uitgebracht. U zou zich kunnen voorbereiden op deze wandeling door het inventarisatierapport van 2015 HIER op de site lezen.

Tijdens de rondwandeling kunt u al uw vragen kwijt. Na afloop van de wandeling staat er een ontbijt klaar. Tijd ook nog voor vragen en om wat na te praten.

U kunt zich opgeven  door HIER te klikken. Vul uw naam en aantal personen in. Indien u aansluitend gebruik wilt maken van het ontbijt, bedragen de kosten €7,00 per persoon. U kunt dit bij de opgave vermelden.  U kunt uzelf  aanmelden tot 17 mei aanstaande.

P.S.: Na opgave ontvangt u geen uitnodiging meer, maar wordt u op vrijdag 20 mei om 7.00 uur in de ochtend bij de ingang van het clubhuis verwacht.

Namens leden van de Baancommissie en Natuurwerkgroep IVN het Woold

Jan van der Loo en Ad Verhoeven