Moonlight Golf Jeugd – Après Ski Editie

Op vrijdag 27 oktober stond een van de populairste jeugdactiviteiten op het programma, namelijk het Moonlight Golf. Vorig jaar is aan deze wedstrijd voor het eerst een thema gekoppeld (Halloween) en gezien het succes hiervan werd besloten dat ook dit jaar weer te doen: Een après ski editie.

Wat houdt dit in? Kinderen in (deels) verkleed als wintersporters, een versierde Gezandebaan en typische après ski muziek die door de hele baan te horen was.

Bijna 30 kinderen hadden zich aangemeld en speelden in gemixte flights Texas Scramble op de Gezandebaan. Voordat deze wedstrijd begon was er eerst aandacht voor Noa & Max, die hun jeugdkampioenen tegel mochten leggen op het terras. De hele avond werd aan elkaar gepraat door onze lokale Anton aus Tirol, zoals te zien is op de foto’s.

Voor eten en drinken was gezorgd en daarnaast werd er tijdens de prijsuitreiking nog geproost met een (natuurlijk alcoholvrije) borrel.

Uiteindelijk bleek het team van Guus, Nadir, Lars, Guy & Jorg gewonnen te hebben. Als jeugdcommissie zijn we erg blij met de positieve reacties en hopen op een minstens zo grote opkomst tijdens de FUN!-dag in december.