Mooie start Heren-1 (27)

dorpswaard 900

Heren-1 (27) promoveerde afgelopen jaar naar de eerste klasse. Het team, bestaande uit Gertjan, Maarten, Marcel, Raymond, Rinus, Ber, Frank en Leon gaat een verwoede poging doen om de hooggespannen verwachtingen dit jaar wederom in te lossen.

Aan de voorbereidingen heeft het niet gelegen, de hele winter is er getraind op de dinsdagavond.

De eerste speeldag, vorige week zondag, kwam het team niet in actie op de baan. We traden op als gastheer voor onze poulegenoten. En daarmee werd zondag de eerste ‘echte speeldag’ en wel op de baan van de Dorpswaard in Kerkdriel, gelegen in de uiterwaarden van de Maas. Dus wel nog behoorlijk nat na de heftige regenval eind vorige week. Echter naar omstandigheden lag de baan er prima bij.

 

Er werd gespeeld tegen het team van Haviksoord (Leende) waarmee een en ander nog ietwat op een streekderby leek. De spelers van Haviksoord staan hun mannetje.

De ochtendsessies resulteren in twee gewonnen en een verloren partij. De gaan lunchen met een voorsprong van 4-2. Prima verzorgd, en als je voor staat smaakt alles beter. Niet? Bij de individuele wedstrijden verliest Gertjan, Rinus speelt gelijk en alle andere Wooldspelers winnen. Om 18.45 wordt de laatste hole gespeeld en heeft Het Woold gewonnen met 13-5.

Aanstaande zondag spelen we in Leende tegen de heren van De Dommel. De lijstaanvoerders van onze poule.