Midzomertoernooi 2014: Een schot in de roos

DSC 0042Ja, u leest het goed, werkelijk een schot in de roos. Liefst 48 deelnemers hadden zich ingeschreven voor dit speciale evenement georganiseerd door onze EVCO.
Het concept? Heel in het kort: een golfwedstrijd (9 holes) op de Vier Eijckenbaan op basis van de spelvorm Texas Scramble met daaraan gekoppeld een 4-gangen diner voor, tijdens en na de wedstrijd.

Het is zaterdag 21 juni, jazeker de langste dag van het jaar dus, half vijf in de middag als de deelnemers zich aanmelden bij Coby Span en Irene Teijssen van de Evenementencommissie.

Na ontvangst van de scorekaart per flight van vier informatie over de spelvorm en het avond-programma, volgt om half zes het welkomswoord en de ‘briefing’ van Jan Beenker.

 

Jan belooft ons allen een mooie avond met uitstekend weer en sfeervolle, gezellige restaurants ‘in de baan’ bij het kruispunt hole 4/17 aan het water en bij het Wehrmachtshuisje.
Er zijn prijzen voor de eerste drie teams, een prijs voor de neary en prijzen voor de longest dames en heren.

Voordat alle 12 flights naar hun start-hole vertrekken (shotgun- 18.00 uur) volgt het eerste gerecht: een heerlijke soepgerecht met gevuld brood uit de oven. Een perfect begin dus voor deze wedstrijd.

DSC 0014Ja en dan de avond. U heeft het gelezen in de aanhef. Prachtig nagenoeg windstil zomeravondweer, gezellige flights van 4 en beurtelings idyllisch en romantisch tafelen in de ‘buiten-restaurants’ (voorgerecht en hoofdgerecht) . Bij beide restaurants drie smaakvol gedekte tafels, met veldboeketten, romantische achtergrondmuziek en een goed glas wijn met voortreffelijk smakende gerechten. Om je heen: prachtige natuur en een langzaam wegzakkende zon met in de verte drie langzaam voortzwevende luchtbalonnen, als stille wachters aan de blauwe lucht.

 

Een betere ambiance kan men zich echt niet wensen!.

Zo rond de klok van 21.30 uur keren de deelnemers, uiteraard zeer voldaan, terug in het clubhuis waar later op de avond, als sluitstuk van een uitermate geslaagd evenement, een smakelijk ‘dessert’ geserveerd wordt.

 

Om 22.00 uur is het woord weer aan Jan Beenker. Hij had het natuurlijk allang gehoord.
Het was geweldig! Er is vooral een dankwoord aan de koks, de bediening en de leiding voor hun fantastische inzet. Hartelijk dank hiervoor!.
En dan de prijswinnaars:

  • 3de prijs: team Jan van Eijk, Annie Pleunis, Gré Peeters en Betsy Somers ( score 29,2)
  • 2de prijs: team Ans van Eijk, Jan Kloosterboer, Truus Mouwen en Jetty van Wezel ( 29.0)
  • 1ste prijs: team Jos Hendriks, Paul Karsmakers, Mieke van Nuland en Liesbeth van Osch met een nettoscore van27,5.

Neary: Frans van den Broek; Longest: Mieke van Nuland en Stephan Langedijk.

De volledige uitslagen kunt U elders op de site nazien. Alle winnaars: proficiat.
En zeker niet te vergeten: bekijk ook de prachtige foto-rapportage van Jan Beenker!!

Als U die ziet bent u waarschijnlijk volgend jaar ook van de partij!

Na het dankwoord van Paul Karsmakers, namens het winnende team, voor de uitstekende organisatie van dit prachtige toernooi door de EVCO en de baaneigenaren sluit Jan Beenker af met een korte vooruitblik naar het volgende toernooi op de kalender: het Handicart-toernooi op zaterdag 5 juli. U kunt zich nog aanmelden!!

EVCO en met name Jan Beenker, Coby Span en Irene Teijssen: chapeau, het was geweldig!

PR/Cie Peter Fransen