Midzomernachttoernooi

midzom001Zaterdag was bijna de allerlangste dag van het jaar. En in de week dat de zon op het allerhoogste punt staat, vindt ook tevens het midzomernachttournooi plaats. Een gezellige golfwedstrijd, waarbij er afwisselend gegolfd en gegeten wordt en waarbij, geheel in Woold stijl, een deel van het diner wordt uitgeserveerd op de baan. 

De organiserende Evenementen Commissie had gezorgd voor een ruim deelnemersveld. Deelnemers die wel, vanaf zaterdagmorgen regelmatig omhoog keken naar de dreigende wolken.

Het begon dan ook in de loop van de ochtend (weer) gestaag te regenen en dat hield ook niet meer op. Tot net voor de start.

midzom002De organisatie stond daarmee voor een dillemma, in welke vorm laten we de wedstrijd doorgaan? Er werd gekozen voor een aanpassing in de routing. Het hoofdgerecht werd geserveerd in het clubhuis en niet op de baan. De soep werd genuttigd in het Wehrmachtshuisje, omgedoopt tot restaurant.

Het werd er niet minder gezellig door. Eenmaal terug in clubhuis Volentieri en na het voltooien van de maaltijd werd de uitslag bekend gemaakt. 

-Neary Dames: Annie Pleunis-Aarts;
-Neary Heren: Frans Sijben;
-Longest Dames: Irene Teijssen;
-Longest Heren: Vervallen, geen namen op de scorelijst.

De winnaar van het Midzomernachttoernooi werd Team-2 bestaande uit Cisca Rutte, – Alfred van der Loo,  Conny Berkers-Gielen en Toon Berkers.

Er zijn foto’s gemaakt van het evenement en die vindt u HIER. Op naar de volgende editie met vast beter weer!